Mutu la Genoa!

Ultima actualizare:

    Lui Mutu nu i-a   ieşit cu Pacha
Lui Mutu nu i-a ieşit cu Pacha

Cluburi din Italia, Rusia şi Canada s-au luptat pentru semnătura românului, iar câştig de cauză are echipa ce a încheiat pe locul 17 în campionat. Mutu trebuie să fie atent pentru că ultraşii de la Genoa nu tolerează jucătorii cu viaţa de noapte agitată.

"După ce Preşedintele Consiliului a cerut să se suspende vreo trei an fotbalul italian, ce mai poţi spune? Se discută subiecte mult mai importante decât transferul lui Mutu", a spus recent impresarul Victor Becali.

Însă, acum înţelegerea sa cu Genoa e aproape parafată, mai ales că oficialii clubului îl ofertează de luna trecută. Pentru a rămâne în Italia, românul a refuzat 1.5 milioane de dolari, primiţi la semnătură, din partea canadienilor de la Montreal Impact, dar a preferat Serie A pentru a fi în continuare luat în calcule pentru echipa naţională.

"Briliantul" trebuie să fie atent pentru că fanii genovezi nu acceptă paşi greşiţi. Sezonul trecut, la un meci de acasă, suporterii i-au dezbrăcat pe jucători considerând că aceştia nu merită să îmbrace tricoul echipei.

În plus, şefii clubului sunt implicaţi în scandalul meciurilor trucate, caz ce face subiectul unei anchete de proporţii în Italia. În trecut, la Genoa au jucat şi Claudiu Niculescu, Mihalcea sau Marius Sava.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net