Mutu, la cumpărături în haine de 5.000 €

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu (foto: Brigada Diverse)
Adrian Mutu (foto: Brigada Diverse)

Adrian Mutu iese în evidenţă şi atunci când nu-şi doreşte acest lucru. „Briliantul" e mereu o apariţie aparte chiar dacă nu „munceşte" mult pentru asta. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe atacantul Petrolului la cumpărături, şi arăta impecabil. Ţinuta lui - de zi - costă, potrivit specialiştilor, în jur de 5000 de euro.

Revenirea în ţară a lui Mutu a fost privită cu ochi buni de cei mai mulţi dintre oamenii de fotbal. „Cârcotaşii" îl aşteaptă probabil la cotitură, însă atacantul prahovenilor a anunţat că nu le va da satisfacţie. Dincolo de ceea ce are sau nu de demonstrat pe teren, „Briliantul" nu mai are nevoie de apreciere atunci când vine vorba despre apariţile sale dincolo de gazon. Şi asta pentru că, spun specialişii în modă, sunt impecabile.

Mărturie stau şi imaginile pe care fotoreporterii Click! le-au surprins cu Mutu miercuri. El se afla la cumpărături, în zona Dorobanţi. Îmbrăcat lejer, Adi a întors privirile trecătorilor.

„Mutu, faţă de alţi fotbalişti, are stil. Clasa şi eleganţa nu poţi să le dobândeşti, te naşti cu bun gust, iar Mutu este un caz fericit. Se îmbracă de la branduri cunoscute, scumpe şi asta se vede", e de părere Andreea Dogaru, desemnată anul trecut „Cel mai bine cotat desginer", titlu primit la „Romanian Fashion Awards".

simeon stalpnicul png

Andreea a analizat pentru Click! piesă cu piesă ţinuta lui Mutu, iar el a primit nota maximă: "Mutu e un tip care în general nu ţine neapărat cont de tendinţe. Şi-a creat propriul stil şi apreciez foarte mult la el faptul că niciodată nu se îmbracă ostentativ, iar cromatic e impecabil, ca şi în cazul de faţă. Geaca de piele napa, foarte fină, cu aspect de vintage, costă în jur de 3.500 de euro, pantalonii cu turul lăsat şi mai scurţi între 3-500 de euro, bluza cam 300 de euro iar bocancii pe la 600-1000 de euro".

Şi-a cumpărat un parfum scump

Mutu nu a petrecut foarte mult timp la shopping, a avut ca ţintă magazinele de lux din zona Dorobanţi, iar cel care i-a atras atenţia a fost o parfumerie. A stat acum aproximativ 15 minute şi şi-a achiziţionat un parfum. Adi a mers „la sigur", fiind probabil un fan al brandului respectiv, mai ales că produsele sunt toate de lux. Cel mai ieftin articol în acel magazin pleacă de la 1.000 de lei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net