Mutu îşi prepară bolidul!

mutu

mutu
Mutu şi Crăciunescu, interesaţi de noua tehnologie auto
Citeste tot despre: 

Directorul general al lui Dinamo, Adi Mutu, a devenit primul client al unei firme ce a introdus pe piaţă produse premium destinate în principal posesorilor de maşini de lux.

Zilele trecute, Adi Mutu şi Ion Crăciunescu, dar şi o parte a lotului celor de la Chindia, au participat la Târgovişte la lansarea unui brand nou pe piaţa auto. Dinamovistul, ce are un bolid de zeci de mii de euro, a decis să fie primul care să-şi prepare autoturismul. Practic este vorba despre un sistem de protecţie nanoceramică de ultimă generaţie care oferă automobilelor luciu permanent, rezistenţă la zgârieturi, protectie UV, rezistenţă chimică avansată, efect anti-graffiti, rezistenţă la temperatură (până la 1200 de grade Celsius), efect superhidrofob si îmbunătăţirea culorii.

În spirit de glumă, Ion Crăciunescu a declarat faptul ca el iși va prepara bicicleta cu aceeași tehnologie revolutionară.

După ce şi-a îmbunătăţit aspectul maşinii, Mutu s-a dedicat derby-ului cu FCSB, pierdut însă cu 1-0. A doua zi după partidă, oficialul roş-albilor a participat la cursurile de antrenor, acolo unde s-a întâlnit cu foşti colegi de la Dinamo.

Loading...
 
 

Citește și

  • A rămas puţin până la cel mai important eveniment din viaţa lui Adrian Mutu (38 de ani), şi anume căsătoria cu Sandra (23 de ani) şi botezul băieţelului lor, Tiago Adrian (6 luni).

  • La vârsta de 38 de ani, Adrian Mutu va îmbrăca pentru a treia oară costumul de ginere. Nunta “Briliantului” va fi una dintre cele mai fastuoase şi mai elegante, în plus, este considerat a fi evenimentul anului 2017. Doar rochia de mireasă a Sandrei a costat 10.000 de euro. Click! vă prezintă în exclusivitate toate detaliile petrecerii pentru care au fost schimbaţi şi naşii, dar şi data nunţii.