Mutu îşi prepară bolidul!

Ultima actualizare:

    Mutu şi Crăciunescu, interesaţi de noua tehnologie auto
Mutu şi Crăciunescu, interesaţi de noua tehnologie auto

Directorul general al lui Dinamo, Adi Mutu, a devenit primul client al unei firme ce a introdus pe piaţă produse premium destinate în principal posesorilor de maşini de lux.

Zilele trecute, Adi Mutu şi Ion Crăciunescu, dar şi o parte a lotului celor de la Chindia, au participat la Târgovişte la lansarea unui brand nou pe piaţa auto. Dinamovistul, ce are un bolid de zeci de mii de euro, a decis să fie primul care să-şi prepare autoturismul. Practic este vorba despre un sistem de protecţie nanoceramică de ultimă generaţie care oferă automobilelor luciu permanent, rezistenţă la zgârieturi, protectie UV, rezistenţă chimică avansată, efect anti-graffiti, rezistenţă la temperatură (până la 1200 de grade Celsius), efect superhidrofob si îmbunătăţirea culorii.

În spirit de glumă, Ion Crăciunescu a declarat faptul ca el iși va prepara bicicleta cu aceeași tehnologie revolutionară.

După ce şi-a îmbunătăţit aspectul maşinii, Mutu s-a dedicat derby-ului cu FCSB, pierdut însă cu 1-0. A doua zi după partidă, oficialul roş-albilor a participat la cursurile de antrenor, acolo unde s-a întâlnit cu foşti colegi de la Dinamo.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net