Mutu, întâlnire cu ministrul! Clarificarea publică a situaţiei arenei din "Ştefan cel Mare"!

Citeste tot despre: 

Directorul general al roş-albilor, Adrian Mutu, doreşte o întrevedere cu Ministrul de Interne, Carmen Dan, tema fiind stadionul Dinamo. Arena ar fi trebuit să intre în programul de renovare pentru Euro 2020, dar există piedici din partea societăţii controlate de Nicolae Badea, fostul preşedinte al "câinilor", compania dorind să aibă în continuare dreptul de exploatare.

"În calitate de director general al lui Dinamo, dar şi în calitate de iubitor al fotbalului românesc, eu, Adrian Mutu, îi solicit o întrevedere doamnei ministru Carmen Dan, în care îmi doresc să lămurim problema stadionului din Ştefan cel Mare. Comedia de ieri, de la începutul meciului contra celor de la Gaz, mă face să mă simt ca într-o ţară din lumea a treia, cel puţin fotbalistic, şi îmi doresc să nu mă mai încerc astfel de sentimente. Într-o perioadă în care văd că se fac eforturi şi investiţii enorme pentru a se salva unele branduri fotbalistice, mi se dă impresia că brandul Dinamo este lăsat să moară. O echipă cu blazon, cu suporteri şi cu istorie, precum Dinamo, nu poate supravieţui fără un stadion nou, în condiţiile în care celelalte arene reprezentative din Bucureşti vor fi renovate, iar cele din Ploieşti, Cuj, Craiova sau Târgu Jiu s-au construit deja sau sunt în curs de finalizare. Având în vedere că toată investiţia ar veni din partea CNI, iar arena ar deveni un bun al statului, situaţia mi se pare că este cu atât mai dramatică. Fiind demult trecut cel de-al doisprezecelea ceas, cred că e o ultimă ocazie să fiu lămurit şi eu, dar şi suporterii dinamovişti şi toţi iubitorii de fotbal, dacă se face stadion şi dacă nu, de ce nu. Simplu şi pe înţelesul tuturor", se arată în comunicatul oferit de Adi Mutu. 

Loading...

Citește și

  • adi mutu

    Directorul general al lui Dinamo, Adi Mutu, s-a revoltat împotriva oamenilor lui Nicolae Badea, fostul preşedinte al roş-albilor, interzicând accesul actualei conduceri în parcarea şi-n lojele arenei din "Ştefan cel Mare". Între cele două tabere există un adevărat război şi există riscul ca stadionul să nu mai fie renovat pentru programul Euro 2020.

  • stadion dinamo

    Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a tras un semnal de alarmă în privinţa situaţiei actuale a arenei din "Ştefan cel Mare". Stadionul trebuia să fie renovat pentru a fi una dintre gazdele Euro 2020, dar CS Dinamo şi societatea condusă de fostul preşedinte al roş-albilor, Nicolae Badea, cele care controlează arena, sunt în litigiu, iar Statul nu mai vrea să investească.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1