Mutu îl vrea pe Chivu la FRF!

cristi chivu

cristi chivu
Cristi Chivu
Citeste tot despre: 

Adi Mutu, noul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat că fostul său coleg de la naţională, Cristi Chivu, e dorit în organigramă. În prezent, ex-starul lui Inter Milano este observator tehnic la UEFA şi urmează cursurile şcolii de antrenori de la Coverciano.

"Sunt la dispoziția jucătorilor și voi încerca să-i ajut prin sfaturi și prin orice îmi vor cere. Aducerea lui Lobonț este benefică pentru jucători, mai ales că atât Cosmin, cât și Bogdan, și eu, știm ce înseamnă spiritul de sacrificiu la echipa naţională.

Mi-ar plăcea să vină lângă noi și alți foști mari jucători, și un nume care-mi vine acum în minte este cel al lui Chivu. Este un prieten al nostru, dar important este să vrea și el să vină să contribuie la această schimbare a fotbalului românesc.

Se întâmplă lucruri la FRF, e de bine; privim altfel lucrurile, într-o manieră care pare prea modernă pentru unii, dar care respectă rigorile FIFA şi UEFA", a spus Mutu la frftv.ro.

Chivu a anunţat însă în mai multe rânduri că nu vrea acum să revină în fotbalul românesc, astfel că misiunea federalilor e dificilă. "Important e ca el să vrea să vină, să dea o mână de ajutor fotbalului românesc", a completat Mutu.

Loading...

Citește și

  • chivu

    Fostul căpitan al naţionalei, Cristi Chivu, s-a întâlnit cu "Regele" şi cu fiul acestuia, Ianis, cei trei servind masa împreună.

  • Adrian Mutu a ars etapele în zona de management a fotbalului şi după nici un an la Dinamo fără realizări pe postul de director general a mers la Casa Fotbalului. Practic, noul selecţioner, Cosmin Contra, l-a luat după el, iar Răzvan Burleanu a fost de acord, deşi activitatea lui va fi cam birocratică. Totuşi, superiorii săuicred că Mutu poate aduce şi nişte plusuri.