Mutu i-a răspuns lui Piţurcă: «A vrut să mă irite ca să mă îndepărteze de la naţională»

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Mutu spune că selecţionerul Victor Piţurcă a dat anumite declaraţii ştiind că fotbalistul va răspunde şi astfel va avea un motiv oficial pentru a nu-l mai convoca la echipa naţională.

"M-am plictisit să vorbesc despre conflictul cu Piţurcă, iar ceea ce el spune despre mine nu mi se pare corect, nu e OK să închizi porţile unui jucător. Eu îi doresc să stea cât mai mult la naţională, dar nu cred că ar trebui să decidă dânsul acolo sau să fie aşa categoric faţă de unii jucători.I-am spus lui Piţi că am cîteva goluri de dat şi că ştiu că la un moment dat mă va chema la naţională. A încercat să facă multe lucruri cu mine, să îmi arate el cine e şeful.

A făcut multe ca să mă irite, pentru ca eu să declar ceva şi să găsească motiv să mă depărteze de echipa naţională. Am 35 de ani, am dreptul să spun ce vreau şi să îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce zic", a spus Mutu la sport.ro.

Eu sunt golgheterul all time al naţionalei, alături de Gică Hagi, aş vrea să mai dau cinci goluri, nu doar unul, să nu mă ajungă nimeni niciodată. Dar cred că o să mă întreacă alţii, cu siguranţă, de exemplu Marica. Din păcate nu am jucat prea mult după 30 de ani, am avut şi accidentări şi suspendări

Adrian Mutu, atacant

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net