Mutu, gata să devină patron în Liga I

Ultima actualizare:

"Penescu a spus foarte clar că nu mai este dispus să investească în această echipă, deoarece este singur şi nu rentează. Toată lumea în loc să-l aprecieze, îl înjură, atât pe el, cât şi pe tatăl lui. De aceea s-a hotărât să predea această echipă primăriei, o echipă care poate fi dusă în prima ligă cu uşurinţă, dacă vin ceva întăriri şi dacă te ocupi cum trebuie de ea", a declarat managerul argeşenilor, Cătălin Barbu.

Acesta a precizat că echipa nu are de achitat sume uriaşe jucătorilor sau altor furnizori: "Nu avem datorii de 1 milion €, nu este adevărat. Acestea sunt de 150.000 € cred. Dacă nu se va găsi altcineva dispus să finanţeze este posibil ca clubul să se şi desfiinţeze".

Auzul acestor veşti proaste l-a făcut pe Adi Mutu să reacţioneze. "Brili­antul", cel mai bun produs al lui FC Argeş de după Revoluţie, vrea să sal­veze echipa care l-a lansat în fotbalul mare. "Nu tre­buie să se întâmple asta! Acolo am crescut, de acolo am amintiri extraordinare, debutul în prima ligă şi în cupele europene, n-aş vrea ca lucrurile să rămână aşa. Cine conduce acum clubul să mă sune, sunt gata să ajut prin orice căi pentru ca Argeşul să trăiască! Inclusiv financiar, măcar pentru o tranziţie", a spus Mutu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Adrian Mutu nu e la prima tentativă de a deveni investitor în fotbalul românesc. La începutul acestui an a demarat discuţiile pentru preluarea unui alt club cu istorie, UTA Arad. Alături de partenerul său de afaceri, Adrian Marţian, "Briliantul" a negociat cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni al grupării arădene. Lucrurile nu s-au finalizat, existând în continuare posibilitatea ca atacantul lui Ajaccio şi asociatul său să cumpere clubul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net