Mutu: "Circul ăsta este o ruşine pentru fotbalul nostru"

adi_mutu.jpg

adi mutu
Managerul general al lui Dinamo, Adi Mutu
foto: fcdinamo.ro
Citeste tot despre: 

Directorul general al lui Dinamo, Adi Mutu, s-a revoltat împotriva oamenilor lui Nicolae Badea, fostul preşedinte al roş-albilor, interzicând accesul actualei conduceri în parcarea şi-n lojele arenei din "Ştefan cel Mare". Între cele două tabere există un adevărat război şi există riscul ca stadionul să nu mai fie renovat pentru programul Euro 2020.

”Nu am stat în lojă pentru că nu face parte din stadionul Dinamo și noi am închiriat doar stadionul. Este doar un circ care continuă și nimeni nu face nimic. Ministerul de Interne ar trebui să facă mai mult, să se implice mai mult, să facă lumină și să clarifice aceste lucruri. Circul ăsta este o rușine pentru fotbalul nostru. Am stat peste tot, e bine și în tribună, m-am simțit bine. Este o rușine ce se întâmplă, un circ ieftin, ne facem de râs, avem un contract cu Ministerul de Interne, trebuie respectat. O să facem același lucru de acum încolo, nu o să mai stea nimeni la lojă pentru cu nu face parte din stadion. Stadionul este cel care a fost înainte de modernizare”, a spus la finalul partidei Adrian Mutu.

Loading...

Citește și

  • Compania Naţională de Investiţii are în plan construirea a patru stadioane noi în Bucureşti pentru Campionatul European din 2020, care vă disputa meciuri şi în capitala României.

  • stadion dinamo

    Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a tras un semnal de alarmă în privinţa situaţiei actuale a arenei din "Ştefan cel Mare". Stadionul trebuia să fie renovat pentru a fi una dintre gazdele Euro 2020, dar CS Dinamo şi societatea condusă de fostul preşedinte al roş-albilor, Nicolae Badea, cele care controlează arena, sunt în litigiu, iar Statul nu mai vrea să investească.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1