Mutu, atacat dur de Cornel Dinu: "Vorbeşte gura fără cap!"

mutu-9451515151451.jpg

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Adrian Mutu înaintea meciului direct de azi care poate îngropa Voluntariul “Briliantului”
Foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În urmă cu şapte luni Adrian Mutu purta cravată roşie şi se războia cu toată lumea în numele lui Dinamo. În câteva luni le-a devenit însă duşman câinilor, în play-out-ul Ligii 1, pentru că după aventura la FRF a semnat cu FC Voluntari. Pentru a o salva de la retrogradare, desigur, deşi până acum nu-i prea iese. Iar foştii colegi nu-l iartă.

Cel mai acid dintre toţi a fost Cornel Dinu, simbolul trupei din Ştefan cel Mare măturând ieri pe jos cu fostul internaţional. “Avem nevoie de antrenori care provin din mari jucători, dar nu toţi reuşesc. Îmi permit să-i dau lui Mutu un sfat: când vorbeşti, întâi spui ce vrei şi laşi asistenţa să zâmbească, nu începi tu să zâmbeşti. Arăţi nesiguranţă şi lipsă de seriozitate. Îi doresc succes, indiferent de felul lui de a fi faţă de mine în ultimul timp. Vorbeşte de multe ori gura fără cap. Dar mahalaua e mai puternică decât universitatea. Aş vrea să-l văd un antrenor bun, dar depinde numai de el”, a spus “Mister”, care a tăiat din start elanul lui Mutu. Acesta a avut o reacţia la adresa lui Dinu, dar nu pe măsura atacului.

Mutu şi Dinu au fost colegi în urmă cu 7 luni

“Lui Dinu nu am ce să îi spun. Cât timp critica lui e pozitivă este ok, dar dacă crede că mă jigneşte prin aceste afirmaţii nu se întâmplă asta, pentru că nu pun la suflet”, a spus antrenorul Voluntariului. Cât despre meci, “Briliantul” ştie că are nevoie de punct sau puncte pentru a nu pierde contactul cu Mediaş şi Chiajna şi pentru a spera să trimită măcar una dintre cele două în locul ilfovenilor, în barajul cu Târgovişte. “Încerc să anihilez jocul lui Dinamo, cea mai valoroasă echipă din play-out care îţi poate da 4 goluiri în 30 de minute. Nu e o meserie grea, nu car saci de ciment în spate. Nu ştiu ce voi face din vară, depinde dacă e Liga 2 sau Liga 1”, a declarat Mutu reticent.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Neymar a sosit cu elicopterul în cantonamentul Braziliei

    Accidentat în luna februarie, operat mai apoi în Brazilia, la al cincilea metatarsian al piciorului drept, Neymar a urmat un proces de recuperare. Fotbalistul și-a revenit, iar oficialii echipei sud-americane spun că el va fi pe teren la meciul de debut la Campionatul Mondial din Rusia.

  • Portarul Pepe Reina e suspectat de legaturi de mafia

    Coechipier al lui Vlad Chiricheş la Napoli, portarul Pepe Reina, precum şi doi foşti jucători ai acestei echipe, Salvatore Aronica şi Paolo Cannavaro, vor fi audiaţi de Federaţia Italiană de Fotbal pentru presupuse legături cu mafia, potrivit cotidianului ”Gazzetta dello Sport”.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5