A murit Valeriu Ioniță, fost arbitru internațional de fotbal

Ultima actualizare:

    Valeriu Ioniță
Valeriu Ioniță

Federația Română de Fotbal a anunțat printr-un comunicat postat pe site-ul oficial că Valeriu Ioniță a încetat din viață la 61 de ani. Fost arbitru internațional, acesta deținuse în ultimii ani funcția de team-manager al echipei de futsal a României.

Născut în 12 aprilie 1957, Valeriu Ioniţă a fost arbitru de centru timp de un deceniu, între 1992 și  2002, răstimp în care a condus aproape o sută de meciuri în prima ligă de fotbal din România. După ce s-a retras a fost observator de joc în Liga 1 Betano. În ultimii ani, a deţinut funcţia de team manager al echipei de futsal a României, alături de care a participat la Campionatul European din 2018, competiţie disputată în Slovenia. În plus, fostul arbitru era delegat UEFA la fotbal în sală, fiind prezent la mai multe meciuri din competiţiile internaţionale.

Federaţia Română de Fotbal a postat un mesaj de condoleanţe: “Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Valeriu Ioniță la vârsta de 61 de ani și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net