Munteanu se dă cu Mini Cooper!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Traficul din Bucureşti este infernal, mai ales înaintea Sărbătorilor, când toată lumea aleargă după cumpărături şi cadouri.

Mai mulţi oameni de fotbal au ales să se strecoare prin aglomeraţie cu un Mini Cooper. Chiar dacă este de dimensiuni reduse, maşina de oraş valorează aproximativ 30.000 de euro, pentru că are un motor foarte puternic.

simeon stalpnicul png

Ultimul înscris care şi-a luat o astfel de maşină este dinamovistul Cătălin Munteanu. "Cap de Zmeu" a mers la cumpărături cu un Mini Cooper negru, achiziţionat recent. Dimensiunea redusă l-a ajutat pe Munteanu să găsească mai uşor un loc de parcare şi să deschidă uşa fără să zgârie maşina.

După ani buni în care a condus doar maşini puternice, de teren, precum Range Rover sau BMW X6, Dinu Gheorghe şi-a dat şi el seama că petrece prea mult timp în trafic. Fostul preşedinte al Rapidului şi-a luat un Mini Cooper alb. O astfel de maşină deţine şi Ciprian Marica.

Măldărăşanu a început cheful

După ce a agăţat ghetele în cui, Marius Măldărăşanu, fostul fotbalist al Rapidului, are mai mult timp pentru distracţie. „Măldă" a fost zilele trecute într-un club din Ploieşti, unde a încercat să-şi impresioneze un prieten cu mişcările sale de dans.

Copos n-are bani de haine

Patronul Rapidului nu mai are bani să ţină echipa, anunţând vânzarea clubului pe 1 leu. Copos nu-şi mai permite nici atenţii personale. Recent, a intrat într-un magazin de haine. După ce a studiat puţin marfa şi preţurile, bossul rapidist n-a cumpărat nimic.

Marius Stan, 50 de lei pe o cafea şi o apă

Marius Stan a avut un sezon bun. După ce Oţelul a luat titlul şi a jucat în Liga Campionilor, şi bugetul clubului a fost alimentat. Stan şi-a luat şi el partea leului şi, la rândul său, a devenit mai generos. El a plătit 50 de lei pentru o cafea şi o apă plată la o cafenea de fiţe din Bucureşti.

Ogăraru aleargă prin mall

Febra cumpărăturilor l-a prins şi pe George Ogăraru, fotbalistul lui FC Sion. Îmbrăcat cu trening roş-albastru, în culorile Stelei, jucătorul se plimba liniştit până şi-a dat seama la un moment dat că a uitat ceva important. Prietenul lui Mihai Neşu şi-a pus mâinile în cap şi a început să alerge prin mall.

image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net