Mulţescu, după calificarea în semifinalele Cupei: "Am rezistat cu pastile"

Ultima actualizare:

    Gigi MulțescuFOTO: Mediafax
Gigi MulțescuFOTO: Mediafax

Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, Gigi Mulţescu, a explicat cât de greu a fost meciul cu Dinamo din sferturile Cupei României, oltenii calificându-se după loviturile de departajare, 6-5.

"Am rezistat cu pastile, am câștigat, cuvintele sunt prea sărace. Băieții merită felicitați pentru că au jucat cu inima, cu sufletul și cu crampe, au fost extraordinari. Un meci interzis cardiacilor, dar e bine că am câștigat, mai ales că am jucat în 10. Mă bucur că am spart gheața din penalty, vom marca și din acțiune", a spus Mulţescu.

Apoi, a continuat: "Sunt supărat pe Băluță, am și vorbit cu el. I-am spus, ești dator de două ori. În primul rând, pentru că n-ai jucat bine, în al doilea rând, pentru că ai luat roșu. Te aștept sâmbătă să te revanșezi. Pe Screciu nu sunt supărat că a ratat, e vina mea. El s-a propus să execute, eu am fost de acord. Ivan nu a vrut să bată printre primii, pentru că avea crampe, așa că s-a propus Screciu. A fost prea mult pentru el. Cât despre Calancea, el lovește foarte bine mingea. Este unul dintre cei mai tehnici portari. Ar fi perfect pentru Barcelona, că ei construiesc de la portar".

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net