Mulţescu: "Am scăpat de dracul, dăm de ta-su şi pe urmă de bunică-su"

Ultima actualizare:

    Gigi Mulţescu
Gigi Mulţescu

Antrenorul celor de la FC Voluntari, Gigi Mulţescu, a declarat că adversarii de la Pandurii au cea mai bună echipă din Liga I. Ilfovenii au obţinut prima victorie, dar tehnicianul ştie că de abia acum începe greul.

"Bucuria a fost foarte mare dar am încercat să o estompăm foarte repede şi cred că am reuşit de a doua zi, cu antrenament. Sigur că e importantă această victorie pentru că e prima, pentru moral, dar am scăpat de dracul, acuma dăm de ta-su şi pe urmă de bunică-su. Întâlnim cea mai în formă echipă a momentului. Jocul cel mai bun şi cel mai estetic, aşa că misiunea noastră e foarte grea. Sperăm să ne batem de la egal la egal. O să încercăm să ne forţăm limitele şi să dăm o replică advresarului care are un joc performant. Nu se termină campionatul nici după meciul ăsta, noi trebuie să adunăm puncte", a spus Mulţescu.

"Cu puţină atenţie putem emite pretenţii, dar ei sunt favoriţi. Edi Iordănescu sigur că e tânăr, dar dacă trebuie respectată bătrâneţea, trebuie respectată şi tinereţea dacă are valoare. Mie îmi plac antrenorii ale căror echipe joacă. Şi Pandurii joacă. Echipa arată foarte bine, aţi văzut cum i-au dominat pe Steaua, Pandurii e una dintre pertendentele la titlu. Eu o văd înaintea Stelei. Acuma e cea mai în formă", a mai spus Mulţescu.

Pandurii - Voluntari se joacă duminică, de la ora 18.00.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net