Mourinho s-a molipsit de la Chivu

Ultima actualizare:

    21 august 2010. La festivitatea  de premiere  a Supercupei  Italiei, Chivu  s-a dat în  stambă ca  un copil
21 august 2010. La festivitatea de premiere a Supercupei Italiei, Chivu s-a dat în stambă ca un copil

Timp de doi ani (2008-2010), Jose Mourinho şi Cristi Chivu au lucrat împreună la Milano. După felul în care s-a bucurat duminică, tehnicianul lusitan pare a se fi inspirat de la fostul căpitan al naţionalei României.

Aproape 1.000 de zile a aşteptat Mourinho câştigarea unui nou trofeu, al 21-lea din cariera sa. Revenit pe banca lui Chelsea, „The Special One” şi-a adjudecat la finalul săptămânii trecute Cupa Ligii Angliei, după un ultim act cu echipa lui Vlad Chiricheş, Tottenham (2-0).

La finalul meciului de pe „Wembley”, Mourinho a făcut spectacol, în stilul caracteristic. Portughezul s-a aflat mereu în centrul atenţiei, mai ales atunci când nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

De asemenea, după ce echipa sa a primit cupa rezervată câştigătoarei, „Mou” s-a dat în stambă, bucurându-se ca un copilaş. Antrenorul de 52 de ani s-a tăvălit prin iarbă cu limba scoasă şi cu piciorul stâng ridicat, imagine care a şocat întreaga asistenţă. Gestul lui Mourinho n-a fost însă original, „brevetul” fiind deţinut de românul Cristi Chivu. În 2010, fostul fundaş al lui Inter s-a schimonosit într-un mod identic după ce milanezii au cucerit Supercupa Italiei. Mourinho nu mai era atunci pe banca Interului (tocmai plecase la Real Madrid), dar relaţia sa de prietenie cu Chivu a dăinuit în timp. Cine se aseamănă se adună!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net