Mourinho a făcut spectacol la conferinţa de presă!

Ultima actualizare:

    Jose Mourinho
Jose Mourinho

Înaintea meciului cu Malaga, Jose Mourinho a ţinut o conferinţă de presă şi care şi-a atacat propriii jucători, dar şi adversarii. 

"Iniesta poate să creadă ce vrea, dar vreau să-i reamintesc de faptul că, la Barca, atunci când nu joacă Messi echipa este atât de diferită, încât s-a întâmplat ce s-a întâmplat în semifinalele Ligii", a spus antrenorul, după ce Iniesta declarase că Iker Casillas ar trebui să apere poarta Realului.

A venit rândul lui Pepe, cel care îl apărase şi el pe Casillas. "Pepe e frustrat. Problema lui se numeşte Varane. Nu trebuie să fii un geniu ca să-ţi dai seama de asta. Nu e uşor pentru un bărbat de 31 de ani să fie zdrobit de un copil de 19. Care e fantastic. Iar eu am avut curajul să-l joc. E simplu. Viaţa lui Pepe s-a schimbat, era titular indiscutabil iar acum viitorul Realului este reprezentat de Sergio Ramos şi Varane".

"Mesajul meu este clar. Eu sunt antrenorul, pentru asta m-au adus. Un antrenor are printre atribuţii şi alegerea titularilor. Nu dau cu banul ca să fac echipa, mă bazez pe discuţii, analize, şedinţe video, studii de ore şi ore. Mie îmi place mai mult Diego Lopez decât Casillas. E simplu. Nu e o decizie personală. Îmi place un portar care are joc bun de picior, domină spaţiul aerian şi e un fenomen între buturi. Şi Casillas poate spune că preferă un anumit stil de antrenor, Del Bosque, Pellegrini. Aşa şi eu am profilul meu de portar. La fel şi cu Nacho, joacă pentru că îmi place mult, a evoluat enorm în utima vreme. E de viitor", a încheiat Mourinho.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net