Moți îl laudă pe noul selecționer, Contra!

Ultima actualizare:

    Cosmin Moți
Cosmin Moți

Cosmin Moți, fundașul lui Ludogorets, a primit convocare pentru meciurile cu Kazahstan și Danemarca, și crede că numirea lui Cosmin Contra pe banca ”tricolorilor” va transforma mult în bine jocul naționalei.

”Un dinamovist, un antrenor român tânăr, cu rezultate foarte bune și sperăm să-l ajutăm să aibă rezultate bune. Am văzut discuții, erau două variante, Petrescu și Contra. Amândouă erau opțiuni bune, cred că pot ajuta echipa națională. Cu el antrenor n-am interacționat, dar ca jucător am fost pentru un timp scurt colegi la echipa națională. Este un antrenor mai vulcanic, e bine, poate reușește să ne insufle și nouă răutatea lui, răutatea aia pozitivă. Am vorbit cu câțiva dintre jucători cu care dânsul a lucrat și toată lumea a avut cuvinte de laudă la adresa lui”, a spus Moți la Digi Sport.

El a vorbit și despre fostul selecționer, Daum: ”A avut partea lui de vină, dar și noi jucătorii am avut partea noastră de vină. Astea sunt lucruri care și dacă le știm nu le discutăm, suntem jucători care trebuie să ne vedem de treaba noastră, să nu facem lucrurile orbește, au fost rezultate proaste, să nu credem că Daum a făcut numai lucruri proaste. Sunt multe lucruri pe care le-a schimbat de mentalitate, mai multă libertate jucătorilor în afara terenului, în afara antrenamentelor, sunt lucruri care s-au schimbat în bine, care s-au schimbat în ultimul an, ar fi absurd să spunem că a făcut lucruri proste. Nu mai are rost să aruncăm cu piatra într-un om care nu este acolo”.

Revin Lobonț și Keșeru

Moți se bucură și pentru convocările lui Lobonț și Keșeru: ”Este o idee bună să-l aducă pe Lobonț, am lucrat cu el, am jucat doi ani cu el la Dinamo, știu cât suflet pune și că își poate ajuta colegii mai tineri...Keșeru se bucură și el, a primit și el convocarea la echipa națională. A avut evoluții destul de bune. A fost dezamăgit că nu a fost convocat până acum”.

Altfel, Cosmin Moți speră ca echipa sa de suflet, Dinamo, să câștige derby-ul de duminică cu FCSB.”Câștigă Dinamo, este echipa mai bună. Nu am văzut ultimele meciuri, dar îmi doresc din tot sufletul să câștige. Ni meciurile celor de la FCSB. Dar în derby-uri contează mai mult orgoliile decât valoarea individuală a jucătorilor”, a afirmat fundașul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net