Montini le-a dat emoții dinamoviștilor

Ultima actualizare:

    Atacantul italian Montini, in actiuneFOTO: Sportpictures.eu
Atacantul italian Montini, in actiuneFOTO: Sportpictures.eu

Câștigat de Dinamo cu scorul de 2-1, meciul cu Concordia Chiajna, din ultima etapă a sezonului regulat, a avut parte de un moment dramatic la începutul lui. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru italianul Mattia Montini.

Cel mai în formă atacant al dinamoviștilor, Montini s-a accidentat la cap la un duel aerian cu un adversar, în minutul 26 al meciului și, deoarece acuza amețeli, a fost imediat înlocuit. A fost nevoie să fie transportat cu ambulanța la spital, deoarece, așa cum a declarat la finalul partidei antrenorul ”câinilor”, Mircea Rednic, nu mai vedea cu un ochi. "E la spital, am înţeles că are o uşoară comoţie. A ieşit şi ne-a spus că nu vede cu un ochi, nu ştiu ce s-a întâmplat, a fost destul de puternic duelul”, a declarat Rednic, la DigiSport.

Ieri, starea italianului era mult mai bună. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, la ProX, că totul este sub control și că va putea reveni la antrenamente săptămâna viitoare. ”Totul e sub control în momentul de faţă. Nu putea continua, trebuia neapărat să fie supus investigaţiilor medicale. El şi-ar fi dorit să continue, dar nu puteam să ne asumăm un astfel de risc. Într-un fel e foarte bine că îşi dorea să lupte, dar nu cu orice preţ”, a spus David.

Dinamo a încheiat sezonul regulat cu o victorie acasă, 2-1, cu Concordia Chiajna. Golurile au fost marcate de Papazoglou (min. 39) și Sorescu (min. 66), pentru gazde, respectiv Ropotan (min. 69), pentru oaspeți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net