Moment unic la meciul Manchester City - Liverpool. Ce au făcut gazdele înainte să umilească noua campioană

manchester_city_liverpool.jpg

Jucătorii lui Manchester City au făcut o gardă de onoare pentru rivalii de la Liverpool
Jucătorii lui Manchester City au făcut o gardă de onoare pentru rivalii de la Liverpool
Foto: Guliver/ GettyImages

Momente unice la Manchester, care arată caracterul pe care îl au jucătorii din Premier League și respectul pe care și-l poartă. În momentul intrării pe teren a echipelor la meciul dintre Manchester City și Liverpool, jucătorii echipei gazdă au făcut un culoar uman prin care au trecut rivalii de la Liverpool. În acest timp, fotbaliștii de la City i-au aplaudat pe rivalii lor, recunoscându-le astfel superioritatea pe parcusul campionatului, câștigat cu chiar 7 etape înaintea finalului.

Probabil marcați de primirea la care nu se așteptau, noii campioni au fost o umbră a formației care domina campionatul Angliei. Așa că, deși antrenorul Jurgen Klopp a introdus formula tip, ”cormoranii” au încasat cea mai grea înfrângere din ultimii ani. City s-a impus cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de De Bruyne ’25 (penalty), Sterling ’35, Foden ’45 şi Oxlade-Chamberlain ’66 (autogol). În minutul 90+5 sr fi putut fi 5-0, dar un gol marcat de Mahrez a fost anulat după consultarea VAR.

Liverpool are, cu şase etape înainte de finalul sezonului, 20 de puncte avans faţă de Manchester City, care este pe poziţia a doua. Liverpool are 86 de puncte, iar City 66.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1