Moment istoric: fanii vor alege președintele clubului Universitatea Craiova

Ultima actualizare:

    Sorin CârțuFOTO: Mediafax
Sorin CârțuFOTO: Mediafax

Dacă Dinamo e clubul la care suporterii plătesc salariile jucătorilor, un lucru frumos, dar anormal, Universitatea Craiova va deveni primul club în care fanii fac exact ce trebuie să facă într-o societate civilizată: să aibă un cuvânt de spus în alegerea președintelui.

CS Universitatea Craiova a făcut un anunț istoric pentru fotbalul românesc: preşedintele clubului va fi votat de suporterii posesori de abonament. ”Abonează-te pentru noul sezon competiţional şi îţi vei putea exercita dreptul de a vota, în perioada 14 martie 2022 – 27 martie 2022, viitorul preşedinte al clubului nostru, cel care va conduce destinul Universităţii Craiova pentru următorii 2 ani. Ne dorim ca acest nou pas în ascensiunea clubului să îl facem împreună. Pentru că Ştiinţa este echipa oraşului, a comunităţii, în special a tuturor suporterilor şi nu doar a unei singure persoane, în votul exprimat stă viitorul echipei tale de suflet”, sună anunțul oltenilor patronați de Mihai Rotaru.

Primul mandat va avea o perioadă de 2 ani, în timp ce viitoarele mandate vor fi pentru o perioadă de 4 ani. Abonaţii vor putea vota atât fizic, în Craiova, cât şi online, prin intermediul unei platforme dedicate special. Vom reveni în viitor cu absolut tot ceea ce înseamnă procedura de candidatură şi votare, precum şi cu obiectivele propuse pentru primul mandat.

În acest moment, preşedintele clubului CS Universitatea Craiova este Sorin Cârţu, numit în funcţie la 11 martie 2019.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net