Moldovenii, neînvinşi acasă în play-out

Ultima actualizare:

    Ieşenii au avut un parcurs  foarte bun zn play-out
Ieşenii au avut un parcurs foarte bun zn play-out

Meciul de duminică (7 mai) dintre Poli Iaşi şi trupa din Târgu Jiu încheie această etapă din play-out şi din câte se pare gorjenii s-au obişnuit deja cu ideea că vor disputa barajul pentru menţinerea în Liga I.

Partida din Copou e dezechilibrată şi cifrele arată clar acest lucru. Gazdele se luptă pentru supremaţie  în această zonă a clasamentului, iar pe teren propriu sunt imbatabile. ieşenii au obţinut trei victorii, cu Chiajna (3-1), Poli Timişoara (1-0) şi FC Botoşani (2-1), plus un rezultat de egalitate, 0-0, contra celor de la ASA. 

Acum, primesc vizita Pandurilor, formaţie ce are un bilanţ dezastuos şi care îşi joacă una dintre ultimele şanse la salvarea de la retrogradare.

De când pe banca tehnică stă Flavius Stoican, gorjenii au reuşit o singură victorie. S-a întâmplat în faţa Chiajnei, 1-0, la data de 31 martie şi de atunci au mai urmat cinci partide. Toate cu rezultate sub aşteptări pentru echipa pregătită de fostul dinamovist.

Au fost două remize, în rest, cei din Târgu Jiu au încasat de fiecare dată câte trei goluri şi au suferit înfrângeri drastice.

 „Sigur că sunt atent la fiecare partidă din Liga a doua. Sunt pregătit, conştient şi realist. Totuşi nu vreau să dezarmez, nu veau ca pentru jucătorii atmosfera să fie şi mai apăsătoare”, a spus Stoican. „Mai sunt meciuri, dar nu sunt speranţe. Noi nu am dat mai mult de un gol într-o partidă şi trebuie să găsim soluţii”, a anunţat şi oficialul Marin Condescu. Pandurii va încheia sezonul contra celor de la Chiajna, o altă codaşă din Liga I.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net