Miză uriaşă pe cea mai veche competiţie din lume

20170528001307275508-original.jpg

Fotbalul s-a oprit în Anglia pentru că în acest weekend intră în focurile FA Cup şi echipele din Premier League
Foto Click!

Cupa Angliei este prima competiţie intercluburi din lume, de la prima ediţie din sezonul 1871-1872 curgând 147 de ani. Acest istoric a făcut-o respectată de toţi granzii, care nu şi-au mai permis să se menajeze aşa cum se întâmplă cu duelurile din sora mai mică, Cupa Ligii. Iar goana către acest trofeu, singurul accesibil pentru multe echipe, poate fi speculată şi de pariori!

superbet.jpg

Rubrică sponsorizată de Superbet
Foto Click!

Conjunctura în care se va desfăşura această fază a treia îi ajută mult pe jucători. Casele de pariuri se aşteaptă ca după patru etape de Premier League jucate în 10 zile majoritatea echipelor de primă mână să folosească în FA Cup multe rezerve. Din acest motiv cotele favoritelor sunt mult mai mari decât s-ar aştepta pariorii şi de cât ar fi normal, iar Superbet este printre campioane la acest capitol. Leicester, o echipă solidă din prima ligă, unde ocupă locul 8, are 1,62 că va câştiga pe terenul lui Fleetwood Town, din liga a treia. De asemenea, 1,50 pentru o victorie a lui Watford pe teren propriu în faţa locului 4 din liga secundă, Bristol, pare pomană, oricât ar fi de temut oaspeţii pentru bomba detonată în faţa lui United în Cupa Ligii. Dacă nu v-am convins cu aceste exemple, luaţi-le în seamă pe cele ale granzilor! Arsenal, deţinătoarea trofeului, are o cotă de 1,55 că va trece fără rejucare de acest prim tur în care va evolua pe terenul lui Nottingham Forest, o echipă cu nume dar care speră să nu retrogradeze în liga a treia. Şi învinsa tunarilor din finala de anul trecut, Chelsea, a primit la Superbet o cotă de 1,47 că va câştiga în deplasarea de la Norwich, echipă abordabilă chiar şi cu echipa a doua a lui Conte. Alte cote aparent bombă care pot fi speculate de pariori la Superbet în acest weekend sunt 1,90 pentru victoria lui West Ham pe terenul lui Shrewsbury, din al treilea eşalon, 1,45 pentru un succes al lui Newcastle pe teren propriu în faţa divizionarei a patra, Luton, şi 1,55 pentru o victorie a lui Cardiff acasă, în faţa locului 6 din Liga a IV-a, Mansfield. Majoritatea meciurilor pot fi văzute în sistem live stream pe Superbet.ro!

*Cotele mai pot creşte până la startul jocurilor. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciurilor!

Loading...

Citește și

  • Vrând, nevrând, 2017 a rămas în spate cu ale lui bune sau rele. Pariorii caută tot timpul restarturi sau momente 0, mai ales atunci când nu se leagă nimic. Și ce moment mai bun poate fi pentru asta decât un nou început de an?

  • Sâmbătă şi duminică se dispută confruntări din opt ligi ale Angliei, patru divizii scoţiene, Premier League-ul galez şi etapa cu numărul 19 din Serie A italiană. E clar că toţi ochii pariorilor vor fi îndreptaţi către aceste competiţii cu speranţa unei ultime lovituri în 2017.

  • Fotbalul italian este unul dintre puţinele din vestul Europei care nu face pauză în preajma sărbătorilor de iarnă. Alături de englezi şi de belgieni, peninsularii oferă pariorilor de meserie o bună gură de oxigen în această perioadă mai săracă în evenimente.

  • Real Madrid – Barcelona a depăşit de mult graniţa unui simplu joc de fotbal, dar conjunctura în care se dispută cel de sâmbătă îi dă o şi mai mare emoţie. Iar dacă peste el presari şi condimentul unui bilet bine plasat, atunci cele 90 de minute devin electrizante, iar locul din faţa televizorului, un mini-Santiago Bernabeu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1