Miză uriaşă pe cea mai veche competiţie din lume

Ultima actualizare:

    Fotbalul s-a oprit în Anglia pentru că în acest weekend intră în focurile FA Cup şi echipele din Premier LeagueFoto Click!
Fotbalul s-a oprit în Anglia pentru că în acest weekend intră în focurile FA Cup şi echipele din Premier LeagueFoto Click!

Cupa Angliei este prima competiţie intercluburi din lume, de la prima ediţie din sezonul 1871-1872 curgând 147 de ani. Acest istoric a făcut-o respectată de toţi granzii, care nu şi-au mai permis să se menajeze aşa cum se întâmplă cu duelurile din sora mai mică, Cupa Ligii. Iar goana către acest trofeu, singurul accesibil pentru multe echipe, poate fi speculată şi de pariori!


    Rubrică sponsorizată de SuperbetFoto Click!
Rubrică sponsorizată de SuperbetFoto Click!

Conjunctura în care se va desfăşura această fază a treia îi ajută mult pe jucători. Casele de pariuri se aşteaptă ca după patru etape de Premier League jucate în 10 zile majoritatea echipelor de primă mână să folosească în FA Cup multe rezerve. Din acest motiv cotele favoritelor sunt mult mai mari decât s-ar aştepta pariorii şi de cât ar fi normal, iar Superbet este printre campioane la acest capitol. Leicester, o echipă solidă din prima ligă, unde ocupă locul 8, are 1,62 că va câştiga pe terenul lui Fleetwood Town, din liga a treia. De asemenea, 1,50 pentru o victorie a lui Watford pe teren propriu în faţa locului 4 din liga secundă, Bristol, pare pomană, oricât ar fi de temut oaspeţii pentru bomba detonată în faţa lui United în Cupa Ligii. Dacă nu v-am convins cu aceste exemple, luaţi-le în seamă pe cele ale granzilor! Arsenal, deţinătoarea trofeului, are o cotă de 1,55 că va trece fără rejucare de acest prim tur în care va evolua pe terenul lui Nottingham Forest, o echipă cu nume dar care speră să nu retrogradeze în liga a treia. Şi învinsa tunarilor din finala de anul trecut, Chelsea, a primit la Superbet o cotă de 1,47 că va câştiga în deplasarea de la Norwich, echipă abordabilă chiar şi cu echipa a doua a lui Conte. Alte cote aparent bombă care pot fi speculate de pariori la Superbet în acest weekend sunt 1,90 pentru victoria lui West Ham pe terenul lui Shrewsbury, din al treilea eşalon, 1,45 pentru un succes al lui Newcastle pe teren propriu în faţa divizionarei a patra, Luton, şi 1,55 pentru o victorie a lui Cardiff acasă, în faţa locului 6 din Liga a IV-a, Mansfield. Majoritatea meciurilor pot fi văzute în sistem live stream pe Superbet.ro!

*Cotele mai pot creşte până la startul jocurilor. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciurilor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net