Miuţă cu Congo, pe o tarla din Italia

Ultima actualizare:

    După Spania, Stanciu îşi va măsura forţele cu CongoFoto: Guliver/Gettyimages
După Spania, Stanciu îşi va măsura forţele cu CongoFoto: Guliver/Gettyimages

Până la 10 iunie, atunci când vor debuta la Euro 2016, tricolorii lui Anghel Iordănescu nu vor mai avea parte de nici un adversar cu nume. În intervalul 25 mai-3 iunie, România va întâlni, pe rând, R.D. Congo, Ucraina şi Georgia.

Recenta partidă de verificare cu Spania (0-0 la Cluj) va rămâne singurul reper important al naţionalei noastre înainte de Campionatul European din vară. Ieri, FRF a anunţat oficial programul de pregătire, fixând trei meciuri amicale menite să ne aducă în formă maximă la ora disputei cu Franţa de la 10 iunie. Pentru super-confruntarea care va deschide Euro 2016 pe uriaşul „Stade de France” (80.000 de locuri), românii se vor antrena într-un oraş balnear din Alpii italieni, Saint-Vincent, în perioada 18-30 mai. Tot aici, în micuţa localitate din regiunea Valle d’Aosta, va avea loc şi primul amical, cu africanii din Republica Democrată Congo, naţională clasată pe locul 51 în clasamentul FIFA. La 25 mai, meciul cu congolezii se va desfăşura în condiţii inedite, la poalele munţilor, pe stadionul “Piergiorgio Perucca”. E o arenă pe care se joacă de obicei meciuri de liga a patra, prevăzută cu o singură tribună, unde pot intra maximum 3.000 de oameni. 

Aici vom juca împotriva africanilor
Aici vom juca împotriva africanilor

După “miuţa” cu Congo, România îşi va măsura forţele cu Ucraina, la 29 mai. De această dată, întâlnirea va avea loc pe un stadion de fotbal adevărat, “Olimpicul” din Torino. Ultima repetiţie a tricolorilor pentru debutul la Euro e programată acasă, cel mai probabil pe “Arena Naţională”, la 3 iunie, contra Georgiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net