Mitriță, criticat de fani în SUA

alexandru_mitrita_new_york_city.jpg

Alexandu MItriță în actiune la New York City
Alexandu MItriță în actiune la New York City
FOTO: Profimedia
Citeste tot despre: 

Statutul de vedetă al formației New York City începe să apese greu pe umerii lui Alex Mitriță.

Deși în primele etape fusese ridicat în slăvi și lăudat de suporteri, Mitriță și-a pierdut treptat aceste privilegii. Deja nu mai este titular la americani, iar când este pe teren se pare că începe să-i scoată din sărite pe fanii echipei americane. Ultimul motiv de nemulțumire al acestora a fost egalul înregistrat la Minnesota, scorul 3-3, în care românul a intrat după pauză și a făcut-o fără folos. Mai mult, nu doar că nu a înscris, dar a fost și foarte egoist, nepasând coechipierilor liberi, astfel că, spun fanii, în locul unei prime victorii din acest sezon, new-york-ezii au obținut al cincilea rezultat de egalitate din șase meciuri disputate! La începutul acestui sezon, obiectivul declarat al celor de la New York City la transferul lui Mitriță era acela de a ajunge în finala campionatului, însă în acest moment îndeplinirea acestuia pare un obiectiv destul de îndepărtat.

Loading...

Citește și

  • Alexandru Mitriţă şi-a făcut un tatuaj în memoria lui Ilie Balaci

    Ilie Balaci a fost unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai României şi un model pentru mulţi dintre tinerii fotbalişti. Jucătorul Alexandru Mitriţă a decis să îţi tatueze ultimele cuvinte pe care i le-a spus Ilie Balaci, cu doar două zile înainte ce Minunea Blondă să îşi piardă viaţa în urma unui infarct miocardic.

  • La început a părut o glumă, dar totul era cât se poate de real. Interesul americanilor de la New York City pentru craioveanul Mitriță a fost atât de mare încât, dacă românul a trecut vizita medicală efectuată ieri la Manchester, olteanul va juca în următorii 4 ani în campionatul din SUA.