«Mitică ţipa întruna la mine!»

Ultima actualizare:

Prima persoană e directorul de imagine al LPF, Sorin Satmari, care e şi naşul de cununie al lui Dragomir. Pentru "Corleone", acest lucru n-a contat prea mult, mai ales că relaţia dintre cei doi se stricase.

"Am fost foarte dezamăgit de cum s-a comportat Mitică faţă de mine în ultimul timp, iar eu m-am săturat de ţipetele lui. Oricum mi-am băgat acum o lună dosarul de pensionare, pentru că nu mai suportam, dar el n-a mai avut răbdare şi mi-a dat luni, printr-un funcţionar, decizia de pensionare. Măcar dacă mi-ar fi dat-o el. Aş fi putut să-l ajut să evite cele 10 greşeli de ortografie şi de punctuaţie făcute", spune Satmari.

În aceeaşi situaţie se afă şi ofiţerul de presă al LPF, Adrian Ionescu, căruia Dragomir i-a desfiinţat postul. Ionescu vrea să-l dea în judecată pe "Corleone" pentru că acesta l-a obligat să facă efort fizic, deşi medicii i-au interzis asta din cauza unor operaţii la picioare.

„Le-am cerut tuturor să iasă să dea zăpada şi chiar şi eu, care am probleme cu spatele, am dat la lopată. Numai el n-a vrut, iar când am intrat în birou lui, am văzut că se juca păcănele pe calculator", a declarat Dragomir.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net