Mitică Dragomir, cu ceas aurit pe plajă

Citeste tot despre: 

Dumitru Dragomir a lăsat grijile fotbalului românesc şi a plecat în vacanţă. Nu a ales vreo insulă exotică, ci a preferat staţiunea de „fiţe” Mamaia.

Şeful LPF şi soţia lui sunt de săptămâna trecută pe Litoral. Au ales o plajă mai retrasă din Mamaia, au închiriat câte un şezlong şi o umbrelă şi au savurat un suc.

Doamna Dragomir s-a protejat de razele soarelui purtând o bluză vaporoasă şi o pereche de ochelari de soare, apoi a început să fumeze.


În schimb, soţul Vicăi părea că nu-şi găseşte locul şi, după ce a dat mai multe ture pe lângă şezlong, s-a aşezat lângă consoarta sa, deşi locul ales nu era la umbră.

Însă şeful Ligii Profesioniste de Fotbal era pregătit pentru orice: pe cap purta una dintre zecile de pălării pe care le are în colecţie şi şi-a „asortat" un şort roşu pentru ca eventualele „fane" să nu-l deoache.

Totuşi, piesa de rezistenţă era un ceas aurit, purtat cu mândrie la încheietura mâinii stângi. După ce s-a dat cu cremă de protecţie împotriva soarelui, Dumitru Dragomir a făcut revista presei şi s-a pus la punct cu ultimele ştiri.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1