Mitică Dragomir, cu ceas aurit pe plajă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dumitru Dragomir a lăsat grijile fotbalului românesc şi a plecat în vacanţă. Nu a ales vreo insulă exotică, ci a preferat staţiunea de „fiţe” Mamaia.

Şeful LPF şi soţia lui sunt de săptămâna trecută pe Litoral. Au ales o plajă mai retrasă din Mamaia, au închiriat câte un şezlong şi o umbrelă şi au savurat un suc.

Doamna Dragomir s-a protejat de razele soarelui purtând o bluză vaporoasă şi o pereche de ochelari de soare, apoi a început să fumeze.

simeon stalpnicul png

În schimb, soţul Vicăi părea că nu-şi găseşte locul şi, după ce a dat mai multe ture pe lângă şezlong, s-a aşezat lângă consoarta sa, deşi locul ales nu era la umbră.

Însă şeful Ligii Profesioniste de Fotbal era pregătit pentru orice: pe cap purta una dintre zecile de pălării pe care le are în colecţie şi şi-a „asortat" un şort roşu pentru ca eventualele „fane" să nu-l deoache.

Totuşi, piesa de rezistenţă era un ceas aurit, purtat cu mândrie la încheietura mâinii stângi. După ce s-a dat cu cremă de protecţie împotriva soarelui, Dumitru Dragomir a făcut revista presei şi s-a pus la punct cu ultimele ştiri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net