Miriuță: ”Vă dau în scris că Dică nu ştie cu ce echipă va juca. Eu ştiu cu cine va juca”

Ultima actualizare:

    Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo
Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo

Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a anunțat că rivalul de la FCSB, Nicolae Dică, nu știe primul 11 pe care-l va folosi, dar el cunoaște echipa de start a rivalului.

”Vă dau în scris că Nicolae Dică nu ştie cu ce echipă va juca. Eu am în cap echipa mea, asta am făcut-o în două-trei zile de când sunt aici. Eu ştiu cu cine va juca. Prea multe variante n-are. Intră Momcilovici, va juca Morais probabil la mijloc, deci cam astea-s schimbările. Sau Popescu, Man va juca, Alibec la fel, Budescu la fel, Bălaşa la fel, Benzar la fel… Intră Momcilovici şi Man. Respect Steaua, o echipă foarte bună, Nicolae e un antrenor tânăr de mare viitor, au jucători de valoare, dar asta pe mine mă interesează mai puţin, mă interesează ce va face echipa mea mâine seară. Spiritul, unitatea, grupul, echipa va decide derbiul”, a spus Miriuţă, adăugând că noul selecţioner, Cosmin Contra, va ţine cu Dinamo la derbi.

El a precizat că speră ca echipa Dinamo să fie de nota zece la derbi, la fel ca fanii. "Toată suflarea dinamovistă aşteaptă acest derbi. Sunt sigur că suporterii vor veni în număr mare şi ne vor încuraja aşa cum au făcut-o de fiecare dată. Avem mare nevoie de ei. Sunt sigur că ne vor impinge din spate la victorie. Degeaba fanii sunt de nota zece dacă noi vom fi de nota 9, dar sper să fim şi noi de nota 10 mâine. Am emoţii, dar până la începerea jocului. Nu prea am dormit în ultimele zile, de bucurie şi de emoţii. Nu e uşor în două-trei zile să-I cunoşti pe toţi, cu toate că îi ştiu. Dar emoţiile vor dispărea la începutul jocului".

Miriuţă a mai spus că a discutat cu Steliano Filip şi este sigur că acesta va redeveni ce a fost, după problemele din ultima perioadă. "Filip un jucător crescut aici, un dinamovist, am avut o discuţie şi aseară la mine la hotel, i-am explicat că lucrurile pe care le-a făcut nu se fac, şi-a cerut scuze. Indiferent cum, n-avem voie să le răspundem suporterilor noştri înapoi. A înţeles acest lucru şi sunt sigur că Steli va fi alt jucător pe teren. E un băiat de mare caracter şi sunt sigur că va redeveni ce a fost", a explicat tehnicianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net