Miriuţă, salvat de Niculescu!

miriuta.jpg

Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Actualul antrenor al lui Dinamo îşi continuă mandatul, dar pentru o perioadă scurtă, nefiind demis acum fiindcă tehnicianul Voluntariului a refuzat să-i ia locul.

Vasile Miriuţă a fost confirmat ieri în funcţie în urma unei şedinţe matinale cu şefii. Totuşi, fiecare meci poate fi decisiv pentru el, inclusiv cel din week end cu Poli Iaşi. Cert e că-n iarnă va fi înlocuit dacă nu duce echipa în play-off.

Antrenorul roş-albilor a trăit la maxim intervalul de după eşecul cu CFR, 0-2. Au apărut tot mai multe voci care susţineau că va fi dat afară şi a rămas fără maşina pusă la dispoziţie de către club, recuperată însă după o “revizie” de o zi, aşa cum a sunat varianta oficială a celor din club. Deşi conducătorii tratau cu Claudiu Niculescu, Miriuţă era în cantonamentul de la Săftica, acolo unde după antrenament s-a organizat şi un grătar, la festin participând toată echipa. Oricum, ziua de ieri a fost cea mai intensă. De dimineaţă a fost chemat la hotelul deţinut de acţionarul Negoiţă şi anunţat că va continua la echipă, obiectivul fiind acelaşi: de a duce “câinii” în play-off în această iarnă. Totuşi, orice eşec ar însemna demiterea, mai ales că iniţial şedinţa fusese stabilită pentru a căuta o cale de reziliere a contractului, conducătorii nedorind să achite compensaţii către el şi staff, suma fiind de aproximativ 100.000 de euro. Cei din birouri îi găsiseră şi înlocuitor, în persoana lui Claudiu Niculescu, dar antrenorul celor de la Voluntari nu a vrut să rişte, situaţia roş-albilor fiind fragilă, atât ca lot, cât şi ca investiţii. Practic, “Clau-gol” i-a mai dat o şansă lui Miriuţă, cel care e obligat să “lege” doar victorii fiindcă şefii au o listă cu înlocuitori, Niculescu fiind doar în fruntea tabelului. “Am fost sunat de cei din conducerea clubului, nu am cum să neg. Am negociat cu Dinamo, dar nu voi pleca de la Voluntari. Am un respect deosebit pentru oamenii de aici, pentru că mi-au dat şansa să revin în Liga 1. Am considerat că nu pot lăsa lucrurile la jumătate”, a spus ieri Niculescu. “Am avut o discuţie foarte constructivă cu conducerea, voi rămâne în continuare la Dinamo. Rezultatele sunt foarte slabe, dar voi sta până la iarnă”, a declarat şi Miriuţă.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1