Miriuţă: "Îmi pare rău că am bătut Dinamo"

Ultima actualizare:

    Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Antrenorul celor de la CFR, Vasile Miriuţă, a anunţat după meciul în care i-a învins pe roş-albi, 2-0, că regretă şi e convins că ambele echipe se vor califica în play-off.

"Sunt foarte fericit pentru aceste trei puncte. E important că am rămas acolo sus. Noi ne dorim să fim cât mai sus şi facem paşi mici pentru asta. Obiectivul nostru este să fim în primele şase în acest sezon şi cu multă muncă ne putem atinge acest obiectiv. Important e să ajungem în play-off şi cu 2-3 achiziţii e posibil să ne luptăm şi la titlu. Dinamo a avut un joc bun, dar îţi mai trebuie şi şansă ca să câştigi. Noi jucăm un fotbal frumos, sunt câteva echipe care se bat acolo sus. Nu ştiu când am putea ieşi din insolvenţă, şefii mei ştiu asta. E păcat, deoarece CFR este o echipă care a făcut performanţe. Ştiu cât se munceşte în acest sens şi sper ca la anul să ieşim şi noi din insolvenţă", a spus Miriuţă.

Apoi, a anunţat: "Chiar dacă nu am jucat mult la Dinamo, în familia mea toţi suntem dinamovişti. Îmi pare rău că i-am învins, dar sunt convins că şi ei vor ajunge în play-off".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net