Miriuţă, chemat de la Budapesta şi pus la CFR

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Plecat acasă de Sărbători, antrenorul de 45 de ani a fost invitat la discuţii, după care a devenit cel de al 16-lea tehnician de pe banca formaţiei din Gruia, de când echipa a revenit în Liga I cu Paszkany finanţator.

Fereşte-te de votul de încredere al şefilor la CFR, dacă vrei să rămâi antrenor! Acum două săptămâni, Petre Grigoraş era îndemnat de preşedintele Iuliu Mureşan să-şi ia palton, în ideea că va fi pe banca formaţiei din Gruia şi pe durata iernii. Ieri dimineaţă, Paszkany şi Mureşan îşi luau deja cafea împreună cu noul antrenor, Vasile Miriuţă.

El a semnat pe un an şi jumătate, iar obiectivul său va fi o clasare între primele patru la sfârşitul campionatului. În acest moment, CFR se află pe locul 7 cu 28 de puncte, la şase „lungimi" de Petrolul, care ocupă poziţia a 4-a. Miriuţă va încerca să facă şi două transferuri de la fosta sa echipă. În vizorul său sunt atacantul Bojan Golubovici (golgheterul Ceahlăului cu opt reuşite), dar şi fundaşul Andrei Marc, dorit şi de Steaua.

Petre Grigoraş: «Puteau fi mai eleganţi»

Modul în care Petre Grigoraş a fost schimbat din funcţie a arătat, încă o dată, dispreţul conducătorilor din Liga I pentru antrenori. Ieri, în jurul prânzului, „Grig" nu fusese încă înştiinţat oficial că nu mai e la CFR. Asta în ciuda faptului ştirea cu venirea lui Miriuţă apăruse de ore bune. "Cei de la Cluj puteau fi mai eleganţi. Aşa cum m-au sunat, când au vrut să mă numească antrenor, tot aşa mă puteau suna acum şi să-mi propună rezilierea contractului. E puţin deranjant cum au procedat", a spus Grigoraş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net