Miriuță acuză arbitrajul după ce a scăpat printe degete victoria cu Astra:” M-am uitat de zece ori la faze”

vasile_miriuta.jpg

vasile miriuta dinamo
Sibienii urcau în play-off cu o victorie marţi seara, dar au pierdut lamentabil pe terenul ultimei clasate. Miriuţă îşi doreşte acum o răzbunare în faţa lui Dinamo
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Dinamo a terminat al egalitate, 1-1, meciul cu Astra, ultima partidă din turul sezonului regulat. Fotbaliștiii lui Miriță au marcat în partea a doua a jocului, dar au fost egalați pe final, după o fază despre care ei spun că a fost judecată în favoarea girugiuvenilor de centralul partidei.

Tehnicianul Vasile Miriuţă a declarat că nu a fost fault la faza ce a precedat golul echipei Astra, apreciind că jucătorii echipei Dinamo au evoluat bine în meciul încheiat la egalitate, scor 1-1.

"A fost o partidă bună, mai ales a doua repriză, când nu au ajuns la poartă, poate doar la acel fault inexistent, m-am uitat de 10 ori. Schimbare totală de atitudine, au jucat bine băieţii. Am luat acel gol la o fază în care au ajuns prima oară în 30 de metri şi nu fost fault. Am vorbit cu specialişti”, a spus Miriuţă, conform Digi Sport.

Miriuţă consideră că pauza competiţională îl va ajuta foarte mult: "Mă ajută mult această pauză. E normal, a fost Contra, un antrenor care a făcut lucruri foarte bune. A fost echipa cu el 9 luni. Eu am venit cu altă filosofie. Nu poţi schimba de pe azi pe mâine. E bine că Filip rămâne cu mine şi nu pleacă la naţională. Trebuie să ştie şi ei ce îmi doresc să joc. Avem un nucleu bun şi am vorbit cu conducerea, vom avea mai mulţi tineri. Nu putem juca numai cu tineri, dar aţi văzut ce bine a jucat Dudea azi".

De partea cealaltă, antrenorul giurgiuvenilor, Edi Iordănescu, este de părere că echipa sa nu merita să plece învinsă de pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare și consideră rezultatul just.

"Dacă pierdeam jocul era nemeritat. Ştiam că se vor confrunta două echipe care veneau după înfrângeri. Am terminat turul cu doar două înfrângeri, ceea ce pentru o echipă în reconstrucţie e bine. Era improtant să ne regrupăm din punct de vedere mental. Îi felicit pe jucători pentru că nu au renunţat şi am plecat neînvinşi”, a spus Edi Iordănescu la Digi Sport

Loading...