Mirel Rădoi spune că se va face că nu-și amintește dacă Gareth Southgate îi va vorbi de meciul Stelei de la Middlesbrough

Ultima actualizare:

    Mirel RădoiFoto: Marian Burlacu
Mirel RădoiFoto: Marian Burlacu

Cu cinci zile înaintea meciului pe care prima reprezentativă de fotbal a României îl va susține în Anglia, selecţionerul Mirel Rădoi a dat un răspuns glumeț, astăzi (marţi, 1 iunie), într-o conferinţă de presă, atunci când a fost întrebat cum va reacţiona dacă antrenorul britanicilor, Gareth Southgate, îi va reaminti de meciul Stelei cu Middlesbrough, din semifinalele ediției 2005/2006 a Cupei UEFA.

Fostul fundaș a comentat râzând: “Mă fac că nu-mi aduc aminte. O să-i spun dacă-şi aduce aminte că a marcat Nicolae Dică”, a spus Rădoi, care a precizat că speră ca echipa României să aibă o evoluţie bună în partida test cu Anglia şi să îşi respecte planul de meci. “Georgia şi Anglia sunt potrivite şi ca adversare, şi ca ce pregătim pentru meciurile din toamnă. Sunt două meciuri importante care se pliază pe ceea ce urmează”, a mai declarat selecţionerul.În urmă cu 15 ani, actualii selecţioneri Gareth Southgate și Mirel Rădoi au participat, în postura de căpitani ai echipelor Middlesbrough, respectiv Steaua la returul semifinalei de Cupa UEFA. Întrecuți la București (0-1), englezii s-au impus cu 4-2 după ce au fost conduși cu 2-0. În cadrul aceleiași conferințe de presă, Mirel Rădoi a abordat și alte teme:Participarea jucătorilor la JO de la Tokyo: “Deocamdată nu avem răspunsul tuturor cluburilor. Nu avem un număr exact în momentul de faţă. Suntem încă în negocieri. E greu. Până acum nu am avut niciun refuz din partea jucătorilor. Chiar la un moment dat ne-au pus în dificultate, când am văzut că toţi vor să fie prezenţi. Dar mai sunt discuţiile dintre federaţie şi cluburi, dintre jucători şi cluburi”.Forma în care se află Constantin Budescu: “Este fit pentru că el şi-a dorit acest lucru. E un tip ambiţios, mă bucur. A înţeles mesajul nostru că dacă ai o anumită greutate în plus nu poţi să faci parte din grupul ăsta. Aseară când a venit ne miram cu toţii cât de bine arată”.Jucătorii accidentați: “Toată campania asta am tot avut probleme cu accidentările. Chiar şi înaintea acestei campanii au fost şase jucători accidentaţi, plus situaţia lui Mitriţă, care are un eveniment în familie. Acum a apărut accidentarea lui Andrei  (n.r. Burcă). Îmi pare nespus de rău, pentru că venea după un sezon foarte bun şi probabil că va sta undeva la două-trei săptămâni departe de teren. Dar la cum îl ştiu va reveni mai puternic”.Revenirea suporterilor pe stadioane: “Întoarcerea fanilor este o bucurie pentru toată lumea. Cel mai important este ca jucătorii să simtă cu venirea suporterilor că sunt parte din aceeaşi echipă. Cred că este cea mai mare bucurie pentru jucători”.România va întâlni selecționata Georgiei, mâine (miercuri, 2 iunie), la 21.45, la Ploieşti, şi echipa Angliei, duminică, 6 iunie, la Middlesbrough, în meciuri amicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net