Mirel Rădoi a dat cărţile pe faţă în relaţia cu Gigi Becali

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Într-o emisiune televizată la DolceSport, fostul antrenor al Stelei a făcut mai multe dezvăluiri privind perioada în care s-a aflat pe banca tehnică a roş-albaştrilor. În declaraţiile lui Rădoi, n-au lipsit “înţepăturile” adresate naşului său, Gigi Becali.

Iată principalele reproşuri pe care Mirel Rădoi i le-a făcut lui Becali:

 "A existat o întîlnire între Gigi Becali şi echipă în care Guilherme a fost scos în mijloc și arătat cu degetul. Sînt mai multe astfel de cazuri, dar nu sunt genul care să dezvălui discuțiile private"

“Nu pot să mă aplec în faţa nimănui! Atunci cînd ideile şi principiile mele nu sînt respectate, prefer să plec! Eu nu am fost niciodată de acord ca Gigi să vină la echipă înaintea unor meciuri şi să critice jucătorii. Dacă mă critica pe mine nu era nici o problem. Probabil nașu' nu m-ar fi dat niciodată afară, dar poate așa un vînt mi-ar fi dat. Gigi Becali m-a lăsat în pace pînă după înfrîngerea cu Dinamo”.

"Eram în drum spre aeroport cînd am aflat că Gigi l-a demis pe Dică și l-a pus pe Reghe antrenor. Aveam o înțelegere cu cei de la Steaua și i-am rugat pe aceștia să lase staff-ul meu acolo. Am fost foarte supărat. Nu e normal ce s-a întâmplat"

“La Steaua s-au făcut transferuri prea târziu, am plecat în cantonament cu 16 jucători, dintre care 8 erau juniori. Acesta a fost handicapul nostru! Toţi care au venit erau aproape să semneze cu alte echipe, iar eu i-am întors din drum. Nu am putut să-i aducem mai devreme din cauza sumei care s-a cerut la acea vreme".

"Gigi Becali are mai mare încredere in Reghe decat în mine, pentru că a avut rezultate foarte bune cu el, pentru că a adus 30 şi ceva de milioane de euro în club.

"Rămâneam doar dacă se dorea construirea unei Academii. Altfel, nu. Nu era normal şi nici un lucru bun pentru echipă să rămân în alte condiţii. Manager? Păi, vine MM, eram echipa cu cei mai mulţi manageri".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net