Mircea Sandu va primi pe viaţă câte 6.250 € pe lună!

Ultima actualizare:

    Mircea Sandu  a primit un tablou  imens cu portretul lui (Fotografii:Marian Iliescu)
Mircea Sandu a primit un tablou imens cu portretul lui (Fotografii:Marian Iliescu)

Cel mai câştigat după Adunarea Generală a FRF a fost fostul preşedinte Mircea Sandu. El va primi o rentă viageră mai mare decât salariul pe care l-a încasat lună de lună de la FRF!

Cât a fost la conducerea FRF, Mircea Sandu a încasat o leafă de 6.000 de euro. Acum va câştiga aproape dublu fiindcă pe lângă pachetul de bonusuri aprobat ieri în Adunarea Generală, UEFA îi va da câte 5.300 de euro lunar, el fiind membru în Comitetul Executiv al forului european.

Naşu' a plecat după 24 de ani de la şefia Federaţiei, dar va rămâne aproape de lumea fotbalului dintr-o funcţie onorifică. El a fost votat aproape în uannimitate, singurul care a avut curaj să se împotrivească fiind patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu. "20 de ani a distrus fotbalul", a parat olteanul. Degeaba! Majoritatea i-a asigurat bătrâneţile lui Sandu.

Rentă viageră de 6.250 de euro lunar, maşină la scară, bani pentru mâncare, în limita a 10.000 de lei pe lună, şi pentru intervenţii chirurgicale, plus o secretară, care va încasa şi ea 5.000 de lei la 30 de zile. Mai mult, el va administra şi spaţiul de la etajul al doilea al unei clădiri aflată în proprietatea FRF. Dacă adăugăm şi cei 5.300 de euro ce vin de la UEFA în calitate de membru al Comitetului Executiv, Sandu, oricum un om bogat, va trăi regeşte.

"Vă mulţumesc că mă onoraţi cu această distincţie de a fi preşedinte de onoare al FRF. Sunt la dispoziţia dumneavoastră, a fotbalului. Dacă cineva va avea nevoie de mine, sunt deschis la orice ajutor pe care pot să îl dau. În rest, uşa mi-e deschisă, ca întotdeauna, chiar şi domnului Mititelu", a spus noul pensionar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net