Mircea Sandu îl dă în judecată pe Burleanu!

Ultima actualizare:

    Sandu şi Burleanu sunt duşmani
Sandu şi Burleanu sunt duşmani

Preşedintele de onoare al FRF Mircea Sandu a anunţat că-l acţionează în justiţie pe Răzvan Burleanu pentru că a divulgat detaliile contractului său de rentă viageră şi îi va cere daune de 500.000 de euro.

"Eu vreau să închei toate socotelile, o să ne vedem pe la tribunal. Bineînţeles că îl voi da în judecată. Am în contractul de rentă viageră o prevedere foarte clară prinvind confidenţialitatea contractului şi în cazul în care este deconspirată se plătesc daune de 500.000 de euro. Sigur că înstanţa decide, dar dacă voi câştiga, îmi voi permite să-i dau săracilor", a declarat Sandu.

Ce a spus Burleanu:

"Nu a renunţat la maşină domnul Mircea Sandu, nu vrea să meargă pe jos. Are călătorii la clasa business, că îi cade coada dacă nu merge aşa, şi cu o diurnă de 500 de euro.

Dintr-o ahtiere profundă pentru funcţia de la UEFA, care îi aduce un beneficiu de 100 000 de euro pe an, a început să trimită fax-uri preşedinţilor de federaţii din Europa să îl susţină.

Eu nu am ce să fac decât să semnez aceste cheltuieli la care mă obligă Adunarea Generală. Dar FRF cheltuieşte 40.000 de euro lunar cu Mircea Sandu, în condiţiile în care bugetul nu permite acest lucru. De aceşti bani are nevoie fotbalul românesc".

Sandu a "pregătit" înlocuitori pentru actualul preşedinte

"De două luni nu m-aţi auzit să atac persoana respectivă. Acest mincinos, care i-a minţit pe toţi membrii că le face, că le drege, acum a început să o dea la întors că sînt 4 milioane de euro, dar nu pentru salariile lor cum le-a promis, ci sînt fonduri europene pentru a pregăti diverşi manageri care să poată pune în aplicare proiecte. Nu de asta are nevoie fotbalul românesc.

Fotbalul românesc are nevoie de un preşedinte tînăr, fost fotbalist, care să simtă, să aibă anumite noţiuni juridice şi administrative, să poată face trecerea de la un sistem depăşit, al meu, la unul mai viu, al tineretului, în nici un caz al aceluia care este acum, acolo!

Aceştia au apărut deja, o să vedeţi vreo 3-4 candidaţi la alegerile care vor avea loc în vara acestui an. Am deja cîţiva oameni pe care îi respect foarte mult", a spus Sandu la Sport Total fm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net