Mircea Sandu îi răspunde lui Dragomir: «Fabulează!»

Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că Dumitru Dragomir a fabulat când a scris "stenograma", precizând că nu ar fi fost "nebun" să convoace o astfel de întâlnire în sediul federaţiei unde "erau aparate în pereţi".

"Nu se întâmplă absolut nimic. Aşa cum îl ştim pe Mitică plin de vigoare şi tânăr, inventează. Nu vedeţi că e jargonul lui? Dacă are o stenogramă, să o prezinte. Eu am vorbit cu el acum 2-3 zile, suntem în relaţii normale. Nu a existat nicio astfel de întâlnire, acum citesc şi eu. Vezi Doamne i-aş fi spus eu lui Băncioiu... Habar nu am eu de Bănicioiu, de politică. Doamne fereşte, habar nu am dacă a fost Bănicioiu cu vreunul, nu cu Popescu. Totul este fabulaţie, sau pamflet. Este pamfletul lui Dragomir, cu bre cu lovele, e jargonul lui. O astfel de întâlnire nu a avut loc, totul e în închipuirea domnului Dragomir. Nu s-a verificat nimic din toate astea. În ceea ce priveşte partea politică habar nu am, nu a avut loc această întâlnire, nu există niciun document. Totul este ceea ce vrea Mitică, să vândă", a spus Sandu.

Întrebat ce urmăreşte Dragomir prin acest articol Sandu a spus: "Bani, cei care intră pe site nu plătesc? Mitică e făcut să facă bani".

Oficialul FRF a precizat că ar fi fost nebun să convoace o astfel de întâlnire, pe care a numit-o închipuire a lui Dragomir, în sediul federaţiei, unde ştia că ar fi amplasate dispozitive de înregistrat: "Ce să-l dau în judecată, că o dă în pamflet. Nu aţi văzut că la televizor cu pamfletul nu poate să-i ia CNA-ul? Nu am încercat să vorbesc cu el că am fost plecat din ţară, dar puteţi să vorbiţi cu el să vă dea stenograma. Păi noi eram nebuni, dacă vorbeam asta să facem stenogramă? Dacă ne întâlneam acolo unde ştim că erau aparate prin pereţi... E o închipuire a lui Mitică Dragomir".


    Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Fostul şef al LPF Dumitru Dragomir a dezvăluit o discuţie între Mircea Sandu, Adalbert Kassai, Anghel Iordănescu, Dumitru Mihalache şi Gică Popescu, în care aceştia organizau în amănunt campania fostului internaţional, cu sprijin politic, astfel încât să fie sigur de câştigarea alegerilor de la FRF.

Potrivit unui dialog publicat de Dragomir pe blogul personal şi care are, potrivit acestuia, "mici marje de eroare", cei cinci oameni de fotbal ar fi vorbit despre campania lui Gheorghe Popescu, candidat la preşedinţia FRF, în care acesta fusese suţinut de fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, dar şi de conducerea federaţiei, cu bani ai forului.

Conform fostului conducător al LPF, discuţia ar fi avut loc în biroul lui Mircea Sandu de la FRF şi la ea ar mai fi participat doi jurişti, caracterizaţi de Dragomir ca fiind "neimportanţi".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net