Mircea Rednic: "Nu voi mai continua la Petrolul"

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic, antrenorul lui MouscronFoto Click!
Mircea Rednic, antrenorul lui MouscronFoto Click!

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Mircea Rednic, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-2, că nu va mai continua la gruparea prahoveană din vară şi a precizat că oficialii clubului au stabilit numele viitorului tehnician.

"Jocul s-a decis în ultimele zece minute, în momentul în care am fost nevoit să-l schimb pe Peteleu. Păcat, pentru că până în minutul 80 am avut o posesie bună, ne-am creat ocazii de a marca. În ultimele zece minute ne-am bătut joc. Au fost greşelile noastre, i-am adus în joc. Diferenţa a fost făcută de schimbări. Mă deranjează declaraţiile jucătorilor mei care spun că nu mai au motivaţie. Nu meritam să pierdem, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Nu o să-mi dau demisia, suntem pe locul trei. Nu voi mai continua la Petrolul din vară, nu mi-au acceptat câteva clauze. Au stabilit viitorul antrenor, m-au întrebat şi pe mine pe cine să numească. Eu i-am propus pe Valentin Sinescu şi Mihai Teja", a spus Rednic la Digi Sport.

Echipa Astra Giurgiu a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XXIX-a a Ligii I.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net