Mircea Rednic: «Nu mai vreau fotbalişti care doresc să fiu demis»

Ultima actualizare:

"Nu mai vreau jucători care nu au dorinţa de a juca până la sfârşitul lunii mai sau care îşi doresc demiterea mea. Ei sunt profesionişti. Nu trebuie să se gândească la astfel de lucruri, ci doar să se antreneze şi să joace bine", a spus Rednic, conform rtbf.be.

Preşedintele KAA Gent, Ivan De Witte, a declarat, după ce echipa antrenată de Rednic a pierdut primele două meciuri din play-off-ul II din Belgia, că nu se mai poate continua astfel: "Situaţia nu poate continua aşa. Dar ne vom gândi bine înainte de a acţiona".

La sfârşitul lunii martie, De Witte declara că dacă echipa ar fi încheiat sezonul regulat în Belgia între primele şase contractul tehnicianului Mircea Rednic ar fi fost prelungit automat, însă chiar şi în actuala situaţie, românul rămâne prima opţiune pentru sezonul viitor. "Mircea Rednic a făcut o treabă excelentă. Eram de acord să îi prelungim automat contractul dacă ne calificam în play-off-ul 1. Trebuie să discutăm. Rednic face parte în continuare din ideile noastre şi rămâne prima noastră opţiune. Vom vedea", a spus De Witte în martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net