Mircea Lucescu a vorbit despre EURO şi l-a desfiinţat pe Mutu

mutu.jpg

adi mutu
Mutu a dat 35 de goluri pentru România, tot atâtea ca şi Gică Hagi
Citeste tot despre: 

Cel mai mare antrenor român Mircea Lucescu a comentat despre şansele României la Campioantul European şi a dezvăluit că Adi Mutu nu are ce să caute în lotul "tricolorilor".

"E o grupă echilibrată. E greu de spus cine se califică. Vedeți ce rezultate neașteptate pentru unii au fost... Albania e o echipă bună, Elveția e foarte bună. Sunt meciuri grele. E un lucru extraordinar că vom fi prezenți la deschiderea Campionatului European, e o propagandă senzațională pentru fotbalul românesc. Pentru noi înseamnă foarte mult", a spus Mircea Lucescu, România fiind în grupă cu Franţa, Elveţia şi Albania.

Apoi, a continuat: "Se califică două, poate trei. Noi suntem o echipă bine organizată defensiv. Un punct important, mai ales într-un campionat european atât de lung. Organizarea înseamnă foarte mult. Problema se pune dacă vor reuși să rămână sănătoși și dacă vor reuși să joace la echipele de club. Timpul foarte scurt nu permite să facă multe încercări.

Avem o singură victorie la Euro, dar ne facem speranţe".

"Mutu nu are ce căuta la naţională!"

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk l-a făcut praf pe Adi Mutu, atacant ce speră să mai evolueze la un turneu final. "Mutu e istorie, nu are ce căuta la echipa națională! Obiectivul trebuie să fie ieșirea din faza grupelor. Până la urmă, sunt 24 de echipe", a anunţat acesta.

"Dacă alege o echipă din Italia, din Spania, Real Madrid, Barcelona, m-aş bucura şi ar fi cel mai uşor pentru mine. 

Dacă nu, să joace oriunde şi în România e bine să joace!", a declarat pe un ton ironic şi selecţionerul Anghel Iordănescu.

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1