Mircea Lucescu spune că Dinamo Kiev a arătat teamă în meciul cu Barcelona

lucescu-mircea-gettyimages-1347712022.jpg

Mircea Lucescu speră ca Dinamo Kiev să arate mai mult curaj
Mircea Lucescu speră ca Dinamo Kiev să arate mai mult curaj
Foto: Guliver / GettyImages

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Antrenor al echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a declarat, după meciul pierdut la limită (0-1), în etapa cu numărul 3 din faza grupelor Ligii Campionilor, că victoria lui FC Barcelona a fost una meritată. Tehnicianul a estimat că formația sa a arătat prea multă teamă.

Lucescu a făcut o analiză a partidei disputată pe Camp Nou: "O victorie meritată a Barcelonei. Ne-a învins cu ajutorul experienţei, prin agresivitatea acţiunilor şi prin presing. De exemplu, a comis 18 faulturi ca să ne stopeze acţiunile, în timp ce noi am avut doar şapte. Am comis greşeli în propria jumătate care au dus la ocazii ale gazdelor. Noi nu am putut să ne învingem teama”.
Tehnicianul român a apreciat că după pauză echipa lui a evoluat mult mai bine: „În repriza a doua am început să ieşim mai bine din apărare. Am acţionat mai calm şi mai inteligent. Ne-am arătat calităţile evitând presingul adversarului. Din nefericire, nu am avut curajul să dezvoltăm şi să ducem atacurile la bun sfârşit. Am jucat bine fără minge, ne-am apărat bine şi ne-am asigurat că jucătorii lor tehnici nu acţionează individual şi nu ne pun probleme. Dar ieşirea din defensivă şi jocul cu mingea nu m-au mulţumit”, a spus Mircea Lucescu, care a concluzionat: ”E o victorie meritată a Barcelonei. Avea nevoie de ea pentru că trece prin schimbarea generaţiilor şi printr-o perioadă dificilă. Sper ca repriza a doua să ne ofere încrederea că putem să jucăm mai bine cu Barcelona şi că putem obţine un rezultat pozitiv", a declarat Lucescu, potrivit site-ului oficial al echipei Dinamo Kiev.
Programat în Grupa F a Ligii Campionilor, meciul FC Barcelona - Dinamo Kiev a fost decis de golul marcat de Piquet în minutul 36. Cele două echipe se vor întâlni din nou, la Kiev, în 2 noiembrie. În cealaltă partidă din grupă, Bayern Munchen s-a impus cu 4-0 la Lisabona, în fața Benficăi. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5