Mircea Lucescu revine după 15 ani la Beșiktaș

mircea lucescu

lucescu cei mai buni antrenori
Mircea Lucescu
foto: Click
Citeste tot despre: 

Zvonurile au apărut acum câteva luni, dar abia acum au devenit certitudine: Mircea Lucescu va antrena în sezonul viitor pe Beșiktaș Istanbul.

Cel puțin așa susține cotidianul turc Fanatik, care scrie că semnarea contractului e doar o chestiune de zile, dacă nu cumva de ore, pentru că cele două părți s-au înțeles deja verbal asupra condițiilor. Acestea sunt siple: contract pe doi ani, cu un salariu annual de două milioane de euro. În vârstă de 73 de ani, ”Il Luce” îl va înlocui pe banca tehnică pe Şenol Güneş, care pleacă la naţionala Turciei, acolo unde a lucrat, până în iarnă, românul. Fostul selecționer al României și Turciei a mai condus pe Beșiktaș în perioada 2002-2004, cucerind un titlu de campion. Aceeași sursă citată de gsp.ro notează că duminică, Mircea Lucescu s-a aflat în Istanbul, acolo unde a urmărit meciul Galatasaray – Istanbul BB, încheiat cu scorul de 2-1, rezultat care a adus cel de-a, 22-lea titlu pentru Galata.

Loading...

Citește și

  • Antrenorul Mustafa Denizli a renunţat la conducerea tehnică a lui Beşiktaş, din motive de sănătate, iar preşedintele grupării din Istanbul, Yildirim Demiroren, l-a contactat deja pe Mircea Lucescu

  • Bölöni şi Lucescu sunt protagoniştii unui duel de la distanţă. Nu au de disputat vreo cupă sau vreun titlu, ci pur şi simplu s-au implicat într-un război al declaraţiilor, care crează impresia că între ei relaţiile nu au fost mereu impecabile, aşa cum părea de la distanţă.