Mircea Lucescu, primul pe lista lui Beșiktaș, ultimul pe lista fanilor

mircea lucescu

lucescu cei mai buni antrenori
Mircea Lucescu
foto: Click
Citeste tot despre: 

Mircea Lucescu este foarte aproape de a reveni pe banca tehnică a echipei turce Beșiktaș Istanbul.

Dacă ar fi să ne luăm după presa din această țară, antrenorul român s-ar fi înțeles cu președintele Fikret Orman pentru a reveni la conducerea echipei pe care a mai antrenat-o în perioada 2002-2004, cucerind titlul în 2003. Singura piedică în calea acestei mutări o reprezintă fanii, care se opun numirii. Ei îl au ca favorit pe Sergen Yalcin. În vârstă de 46 de ani, acesta a jucat cea mai mare parte a carierei la Beșiktaș, fiind un om de bază chiar în perioada în care echipa a fost antrenată de ”Il Luce”. ”În ultima perioadă, suporterii au scandat împotriva lui Fikret Orman şi se opun variantei Lucescu. Fanii echipei Beşiktaş au arătat foarte clar pe cine vor antrenor la ultimul meci de acasă, cu Alanyaspor. Înainte şi în timpul partidei tribunele şi-au arătat afecţiunea faţă de Sergen Yalcin şi au transmis un mesaj clar conducerii clubului”, a scris ”Turkiye”. Mai mult decât a protesta în timpul meciului împotriva românului, suporterii și-au manifestat opțiunile și într-un sondaj realizat pe rețelele sociale. Acolo, românul a fost ultimul în preferințele fanilor, cu 6,05%. El a fost devansat de Sergen Yalcin (57,44 %), Guti (23,78 %) și Okan Buruk (6,31 %).

Loading...

Citește și

  • „Il Luce” continuă să uimească Europa. Antrenorul român de pe banca Şahtiorului a învins cu 2-1 pe Chelsea, deţinătoarea Ligii Campionilor şi continuă seria meciurilor oficiale fără înfrângere, începută în noiembrie 2011. Lucescu a savurat victoria la un pahar de şampanie cu doi dintre miliardarii lumii: Rinat Ahmetov – patronul echipei sale, şi Roman Abramovici - omul cu banii de la Chelsea, care şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere.

  • Lucescu senior a strâns 50 de puncte în ierarhia Federaţiei Internaţionale de Statistică, al cărei lider a fost spaniolul Guardiola, tehnicianul Barcelonei, care a adunat 300 de puncte.