Mircea Lucescu, prezentat online la Dinamo Kiev: ”Șahtior este istorie pentru mine”

Ultima actualizare:

    Mircea Lucescu a fost prezentat în fața laptopuluiFOTO: Facebook/ Dinamo Kiev
Mircea Lucescu a fost prezentat în fața laptopuluiFOTO: Facebook/ Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a fost avut parte de o premieră: a fost prezentat ca antrenor la Dinamo Kiev într-o conferinţă de presă online.

În afara planurilor pentru următorul sezon, care prevăd, așa cum e normal la un club de talia lui Dinamo Kiev, câștigarea a tot ce se poate câștiga, un subiect arzător a fost cel al relației cu fanii. ”Sunt surprins că se vorbeşte mai mult de raportul cu suporterii şi mai puţin de ceea ce ar trebui să facem noi, cei care ne ocupăm acum de soarta echipei Dinamo Kiev. Nicăieri unde am fost nu am schimbat nimic radical, am dat şi dau încredere totală celor care au evoluat, până la proba contrarie. Cred că Dinamo Kiev are în momentul de faţă o echipă cu jucători talentaţi şi că ei au nevoie de o schimbare în modul de a gândi fotbalul şi de a pregăti meciurile”, a declarat Lucescu.

”Il Luce” s-a referit şi la cei 14 ani petrecuți la Șahtior: ”Şahtior e este pentru mine o istorie extraordinară, dar e o istorie. Sentimentele, emoţiile sunt în continuare, nu se pune problema ca eu să mă dezic într-un fel de ceea ce s-a întâmplat în perioada aceea, dar eu sunt un antrenor profesionist şi ştiu să împart lucrurile, ştiu ce înseamnă emoţie, ştiu ce înseamnă sentimente şi ştiu ce înseamnă datorie profesională. Nu am venit să-mi iau nicio revanşă, nu am nicio revanşă de luat cu Șahtior”, a mai spus antrenorul român.

Patronul Igor Surkis îl susține

Prezent și el la conferință, patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a spus despre Lucescu că este un profesionist până în măduva oaselor şi a precizat că nu este necesar să-i stabilească obiective tehnicianului român. ”Mulţi ani, Lucescu a arătat că este un profesionist până în măduva oaselor, care poate lucra pentru rezultat. El luptă doar pentru victorii. Numirea lui ca antrenor principal este decizia mea. Trebuie să o acceptaţi. Dacă vom câştiga, toată lumea va aplauda, dacă nu reuşim, mă vor certa. După ce am analizat întreaga presă din ultimii ani, trebuie să spun că Lucescu nu a spus nimic rău despre Dinamo şi despre fani. Da, a vorbit despre federaţie când fratele meu lucra acolo. Sunt sigur că nici acum nu va tăcea”, a spus Surkis. În ceea ce privește relația cu fanii, miliardarul a spus: ”Mă aştept la înţelepciune din partea fanilor. Mircea Lucescu a câştigat 32 de trofee. A venit la Dinamo şi încă nu a început să lucreze, dar este insultat. Au venit ultraşii, am vorbit cu ei. Dacă vor să gestioneze şi să decidă, să aducă bani în club”, a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net