Mircea Lucescu, noul selecţioner al Turciei: "O ofertă de nerefuzat!"

mircea lucescu

lucescu cei mai buni antrenori
Mircea Lucescu
foto: Click

Mircea Lucescu va fi prezentat mâine ca noul selecţioner al Turciei, contractul său urmând a fi pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

"Nu pot să spun că este vorba de o provocare. Este o reîntoarcere acolo unde am avut succes și unde am fost extrem de iubit și apreciat. Au trecut 13 ani de când am plecat din Turcia. An de an cei din fotbalul turcesc și-au dorit să mă întorc. Acum mi s-a făcut o ofertă care nu putea să fie refuzată. Am șansa să conduc o echipă națională în ultimii ani ai carierei mele. Cei din Federația Turcă au insistat, au făcut presiuni și au reușit. Am încercat să-mi iau o pauză, dar a fost imposibil. După 40 de ani n-am avut niciodată o pauză de un an, de aceea am luat hotărârea să revin pe teren", a spus Mircea Lucescu pentru DolceSport.
"Mă obligă să gândesc, mă obligă să-mi revizuiesc absolut toate metodele pentru că de data asta nu se mai pune problema antrenării. Este vorba de a selecționa și de a pregăti echipa în cele 3-4 zile pe care le avem la dispoziție. E nevoie de o înțelegere deosebită, serioasă și aprofundată asupra adversarilor", a mai spus Il Luce.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1