Milanov nu vine, Bokila în stand-by

Ultima actualizare:

"M-am înţeles cu Adrian Porumboiu, iar lui Milanov i-am făcut o ofertă apropiată de ceea ce avea la Vaslui. Şi, dacă ne duce în Liga Campionilor o să aibă şi mai mulţi bani. I-am făcut şi un avantaj: poate să plece oricând, dar să restituie banii pe care i-a încasat. Oricum, are 28 de ani, şi pe mine mă interesează să joace şase luni, un an, maxim doi. A renunţat Porumboiu la o parte din bani, ca să-i dau jucătorului. Îi dau 50.000 de euro plus TVA şi îi dau restul lui Milanov. De aia am şi acceptat, că altfel compromisuri nu mai fac", a anunţat triumfător ieri după-amiază Gigi Becali. Deşi, părţile se înţeleseseră şi lipsea doar semnătura fotbalistului, spre seară, Milanov a refuzat.

El vrea să-şi încheie conturile la vară cu FC Vaslui şi din vară, când e liber de contract, s-ar putea întoarce în ţara natală, el evoulând înainte de a ajunge în Liga I timp de şase ani la Levski Sofia. În prezent, pe partea dreaptă a apărării a fost reprofilat mijlocaşul Alex Chipciu. Dacă transferul lui Milanov a picat, în schimb atacantul Petrolului, Jeremy Bokila, împrumutat de belgienii de la Zulte Waregem, e în atenţia Stelei.

"I-am spus lui Meme să se intereseze de Bokila. Am auzit că oamenii de la Petrolul nu vor să-i activeze clauza de transfer de 350.000 de euro, dar mie nu mi se pare mult. Îmi place ca jucător, are rasă şi poate creşte în valoare", a spus Becali despre jucătorul dorit şi de Mircea Rednic la Standard Liege. În plus, finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat că a renunţat să-l transfere pe Denis Alibec de la Viitorul Constanţa pentru a nu-l supăra pe naşul său, Gică Hagi.

Conducătorul din Ghencea este sigur că elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor avea un parcurs lung în cupele europene, chiar dacă vor întâlni în "16-zecimi" puternica echipă olaneză Ajax. "Echipa e atât de puternică, încât ne batem cu oricine din Europa. Şi cu alea mari, chiar dacă avem şanse mai mici, dar ne luptăm. Echipa e închegată. Nu mai scârţâie nicăieri, e solidă", a spus Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net