Mihăiţă Neşu ne dă lecţii de viaţă: "Pentru mine astea sunt minuni!"

Ultima actualizare:

    Mihăiţă Neşu
Mihăiţă Neşu

La aproape şapte ani de la accidentarea din mai 2011 care i-a paralizat membrele şi care l-a imobilizat într-un scaun cu rotile, Mihăiţă Neşu trece printr-o perioadă mult mai liniştită şi are puterea să reflecteze asupra lucrurilor care i s-au întâmplat în viaţă.

"S-au schimbat multe după accident. Au fost și perioade foarte grele în viaţa şi în sufletul meu, lupte continue. Dar, în momentul de față, este o perioadă frumoasă din viața mea", a mărturisit Neşu într-un interviu la DigiSport.

"Fără ajutorul oamenilor eu nu pot face mare lucru. Am nevoie să mă îmbrac, să mi se dea de mâncare, să mă pună în pat, să mă ia din pat, să mă ducă de colo-colo. Acest ajutor pe care-l primesc m-a făcut să încerc să ajut si eu cât pot", a continuat Mihăiţă, care a înfiinţat o fundaţie care îi poartă numele şi care îi sprijină în special pe copiii aflaţi într-o situaţie similară cu a sa.

”Progresele mele sunt foarte mici. Progres e doar faptul că pot să respir singur, pot vorbi, pot gândi şi pot în fiecare dimineață să-mi fac terapia şi să-mi fac planuri. Pentru mine, astea sunt minuni! Doar simplul fapt că accidentul și hemoragia pe care am avut-o nu mi-au afectat creierul este un miracol”, a mai spus Neşu, referindu-se la felul în care decurge recuperarea sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net