Mihăiţă Neşu, de mâine pe tarabe

Ultima actualizare:

    Neşu s-a accidentat  în primăvara anului  trecut, la antrenament
Neşu s-a accidentat în primăvara anului trecut, la antrenament

Primul număr al revistei „Neşu Magazine” va putea fi cumpărat începând de mâine cu doar 5 euro. Toate încasările vor fi direcţionate spre Fundaţia „Bişonului”.

După ce a pus bazele unei fundaţii menite să ajute persoanele cu dizabilităţi şi după ce a înfiinţat o şcoală de fotbal pentru tinerele talente din Utrecht, Mihăiţă Neşu a trecut la următorul proiect.

Mai exact o revistă-magazin de 68 de pagini, toate color, cu materiale şi interviuri legate exclusiv de planurile şi ambiţiile de viitor ale lui Neşu. Lansarea „Neşu Magazine" a avut loc duminica trecută, la Utrecht, iar revista va fi scoasă la vânzare începând de mâine, 14 noiembrie.

Bineînţeles, primul număr îl are pe copertă chiar pe Mihăiţă Neşu, îmbrăcat în tricoul echipei olandeze FC Utrecht. De altfel, la meciul de duminică împotriva lui Twente, fanii alb-roşilor vor putea cumpăra revista dedicată românului din câteva locaţii special amenajate în jurul stadionului. Preţul nu este unul prohibitiv, doar 4,95 euro, toţi banii încasaţi fiind destinaţi „Fundaţiei Mihăiţă Neşu".

Ce se poate citi în primul număr al revistei lui Neşu? În primul rând interviuri cu foştii săi colegi Jan Wuytens, Dries Mertens şi Michael Zullo. De asemenea, Jan Wouters, actualul antrenor al lui Utrecht, îşi expune gândurile legate de situaţia lui Mihăiţă. „La FC Utrecht va exista mereu un loc pentru Mihai Neşu", este doar una dintre declaraţiile patronului clubului, Frans van Seumeren.

Face progrese în America

„Bişonul" n-a participat la lansarea propriei reviste din cauza faptului că e în continuare în Statele Unite ale Americii, acolo unde urmează un program special de recuperare în urma accidentării la coloana vertebrală suferite în mai 2011.

simeon stalpnicul png

„Mă simt mai bine. Acum pot face mai multe lucruri cu scaunul cu rotile", a fost mesajul transmis de român celor care îl susţin în lupta cu paralizia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net