Mihai Teja devine amintire la FCSB

Ultima actualizare:

    Mihai Teja
Mihai Teja

Patronul FCSB nu se dezminte. El își va căuta pentru sezonul următor un nou antrenor principal, pentru că Mihai Teja nu va mai fi menținut pe banca tehnică.

”Să felicităm campionii. Merită campionatul, l-au luat pe merit. L-am şi sunat pe Petrescu. Nu mi-a răspuns, probabil o să mă sune. E echipa mai puternică, a fost cea mai tare in play-off. Am cerut o statistică. Voluntari - Chiajna - Călăraşi… Noi am făcut 8 puncte. CFR a făcut 14 puncte! Echipele mici trebuie să fie bătute. La noi s-a întâmplat ceva ce n-am văzut niciodata. Mi-era frică şi dacă jucam cu o echipă din liga a 3-a. Nu jucăm nimic! Poate o sclipire Coman, ceva... N-am vazut o echipă care sa-i aibă pe Momcilovic afară un an, Pintilii afară, Stan afară. O să fac o investigaţie, să văd cine e vinovatul? Masorul, doctorul, antrenorul, preparatorul fizic... cine e vinovat? N-am răspunsurile. De aseară pun întrebări, azi încep investigaţiile. Să vedem cine-mi dă raspunsul corect. Pintilii intră, iese, intră, iese. Marko a stat un an, deşi n-a avut os rupt. O să cer păreri specialiştilor. Meciul cu CFR va fi ultimul pentru Teja. Nu ştiu cine-i ia locul. Cine va fi în locul lui, nu ştiu... Nu fac nimic împotriva suporterilor. Dar, dacă pun antrenor, vreau pace. Dacă suporterii sunt de acord, îl iau. Dacă nu... nu!”, a declarat Becali la PRO X.

Astfel, el a confirmat, neoficial, și că este în discuții cu Marius Șumudică. Recunoscut pentru sângele rapidist și antipatia fățișă față de Steaua, el nu este deloc pe placul fanilor FCSB, atâția câți au mai rămas ei lângă echipă. Totuși, e de așteptat ca Becali să facă tot cum îl taie capul, fără să țină cont de părerea nimănui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net