Mihai Stoichiță, după meciul naționalei U21: ”Puteam să câștigăm, dar să și pierdem”

Ultima actualizare:

    Mihai StoichițăFOTO: Sportpictures.eu
Mihai StoichițăFOTO: Sportpictures.eu

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, cu un ochi râdea și cu unul plângea după egalul, 1-1, înregistrat de naționala U21 a României contra Țărilor de Jos, în primul meci din grupa A de la Campionatul European.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat miercuri seară, după meciul România – Ţările de Jos, scor 1-1, de la Euro U21, că tricolorii ar fi putut să se impună, având în vedere prestaţia lor din repriza a doua, dar exista şi posibilitatea să piardă, ţinând cont de prima parte a jocului.

“Mă aşteptam la mai mult, puteam să câştigăm. Dar puteam să şi pierdem. Prima repriză le-a aparţinut lor, iar a doua nouă. Una peste alta, echitabil rezultatul. Important este că am fost la nivelul lor. E bun egalul pentru că ne dă şansa să jucăm în continuare pentru calificare. Este obligatorie victoria în al doilea meci. În prima repriză a fost o teamă poate normală pentru această competiţie. Multor jucători le-a lipsit experienţa. La pauză, şi-au dat seama şi Adi a intervenit şi le-a explicat ce să facă şi dintr-o dată superioritatea olandezilor a dispărut. A fost o eliberare de complexe. Cred că am jucat eficient, păcat că fără să finalizăm. Ei nu au avut nicio ocazie de gol în a doua repriză. Este un rezxultat pozitiv împotriva Olandei, un rezultat care pune presiune pe Olanda şi Germania. Cred că a fost o bună propagandă pentru fotbal din partea României în faţa unei echipe bine cotată”, a spus Stoichiţă la Digi Sport, informează news.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net