Mihai Stoica: ”Dacă am fi jucat în aceleaşi distribuţii ca la Bucureşti, poate aveam o şansă”

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a notat într-un mesaj postat pe Facebook, că echipa bucureşteană poate ar fi avut o şansă la Roma dacă distribuţiile ar fi fost aceleaşi ca în meciul tur.

El consideră însă că FCSB părăseşte Liga Europa cu amintiri frumoase şi speră că la vară echipa sa se va afla în urna campioanelor la tragerea la sorţi.

"Dacă am fi jucat în seara asta în aceleaşi distribuţii ca la Bucureşti, poate aveam o şansă. Aşa, fără Pintilii, dar cu De Vrij, Parolo, Lulic, dar - mai ales - Luis Alberto şi Immobile, asta este diferenţa. Diferenţă de viteză. Viteză de reacţie, de gândire, de deplasare. Rămânem cu 12 meciuri jucate în Europa, cu calificarea în dauna lui Plzen, care merge în optimi, cu splendida victorie contra lui Lazio şi remiza de la Lisabona. Experienţă, puncte în ierarhia UEFA, super-atmosfera de pe Arena Naţională şi dovada emoţionantă de dragoste din partea miilor de suporteri români de pe Olimpico. Mulţumim tuturor şi să ne vedem în urna campioanelor la vară!", a notat Stoica.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net