Mihai Stoica: ”Avem 23 de persoane pozitive la FCSB”

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica stă din nou pe bancă de la venirea lui Edi Iordănescu la FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Mihai Stoica stă din nou pe bancă de la venirea lui Edi Iordănescu la FCSBFOTO: Sportpictures.eu

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, joi, că gruparea nu are 13 jucători pentru următorul meci, din cauza coronavirusului şi a accidentărilor, el menţionând că în total sunt 23 de persoane testate pozitiv cu covid-19.

“Avem 17 pozitivi la prima echipă, opt jucători şi nouă membri ai stafului tehnic şi administrativ, şase jucători la academie şi o să vedem ce mai arată testele. Cei şase de la a doua nu sunt pe liste. Panţîru revine în 2022, Coman revine în decembrie. Nici vorbă că vrem amânarea pentru că avem accidentaţi. Am avut 13 jucători la meciul cu Mioveni. Miron şi Tănase s-au accidentat. Miron nu va juca trei săptămâni. Am înţeleg că meciul se va amâna pentru 4 noiembrie. Dacă LPF interpretează regulamentul la fel ca cei de la Farul atunci noi pierdem meciul 3-0. Noi un încercăm subterfugii, încercăm să putem juca acest meci. Chiar credeţi că ne sacrificăm Cupa României aşa? E o situaţie dramatică, sunt 23 de persoane pozitive. Poţi să treci pe lista B alţi jucători, dar trebuie să ai jucători. Noi nu avem 11 jucători. Avem 11 jucători nu doi portari.  Noi ce am putea să trecem pe lista B sunt toţi din focar”, a spus Stoica la Digi Sport.

FC Farul a cerut public, joi, ca LPF să anunţe dacă meciul cu FCSB, din acest weekend, va avea loc conform programului, având în vedere informaţiile cu privire la cazurile de infectare cu coronavirus de la gruparea bucureşteană.

Echipa constănţeană are programat meciul cu FCSB duminică, la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net